Хасково

Данъчните си организират лукс съвещание

Сградата на НАП в Хасково е далеч от лукса на хотела, където ще се проведе съвещанието

Сградата на НАП в Хасково е далеч от лукса на хотела, където ще се проведе съвещанието

Национално съвещание на агенцията за приходи ще се проведе в Хасково от днес до вторник, съобщи за Haskovo.biz пресаташето на ТД на НАП Божана Илиева

На националната сбирка ще присъстват изпълнителният директор на приходната агенция Мария Мургина, четиримата й заместници, директори на дирекции в централно управление на НАП, всички директори на териториални дирекции в страната, както и представители на фирмата, разработила новата система за управление на приходите, функционираща в НАП от първи януари тази година.

На съвещанието ще бъдат отчетени и коментирани приходите през 2006-та година, качеството на контролната дейност, обслужването на клиентите от старта на „Данъчна кампания 2007“ досега. Ще бъдат набелязани и нови стратегически задачи на НАП.

Националното съвещание на данъчните ще се проведе в най-луксозния хотел в Хасково и областта.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button