Хасково

Пенсионираха шефа на полицията

ОДП - Хасково Със заповед на министъра на вътрешните работи от днес е прекратено трудовото правоотношение на комисар Ангел Ангелов – директор ОДП-Хасково, съобщиха от пресцентъра на полицията. Официалната причина е придобиване право на пенсия на комисар Ангелов. 

Временно назначен на поста е главен инспектор Атанас Ненков, който досега изпълняваше длъжността началник на районното полицейско управление. Двете заповеди бяха прочетени от зам.-министър Камен Пенков и главен комисар Валентин Петров. От името на ръководството на МВР те благодариха за добрата и усърдна работа на комисар Ангелов и споделиха пред състава на ОДП-Хасково, че напълно подкрепят и очакват от новия директор доста промени и резултати по отношение на управлението на дирекцията.

Haskovo.biz припомня, че пенсионирането на комисар Ангелов е третата поредна смяна на директор на областна полицейска дирекция в страната за последните два дни.

Вчера със заповед на министър Румен Петков бе сменен  шефа на ОДП – Кърджали комисар Димитър Шереметев, който оглави дирекцията в Перник, а на негово място бе поставен временно изпълняващ длъжността.

Директорът на ОДП – Перник  комисар Тодор Илиев бе изтеглен в София, където пое местната полицейска дирекция на мястото на комисар Стоян Стоянов, който бе освободен заради това, че е скрил от министъра важна служебна информация, свързана с хърватина Иван Може.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button