Регион

Пиян с отлепен скалп след челен удар в дърво със Субару

Четири катастрофи с ранени са станали през почивните дни в Хасковска област, съобщават от пресслужбата на полицията.

В Маджарово, 54-годишен мъж от града е шофирал лек автомобил Субару. Загубил е контрол и се е ударил челно в дърво поради несъобразена скорост и употреба на 2,11 промила алкохол. От удара шофьорът е с порезна рана на главата, частично отлепен скалп, мозъчно сътресение, фрактура на дясна темпорална кост, фрактура на дясна скула и фрактура на носни кости, с опасност за живота. Настанен е в МБАЛ-Хасково.

Шофьор без книжка с БМВ е ударил 3-годишно момиче на хасковската улица „Надежда”. Поради невнимание, младежът е ударил намиращото се на платното дете, което е с контузия на гръден кош. Прегледано е и е освободено за домашно лечение.

Друга катастрофа е станала до разклона за село Мандра между лек автомобил Воксхол Вектра, шофиран от 40-годишен хасковлия, който поради несъобразена скорост е застигнал и ударил отзад товарен автомобил Форд, управляван от 34-годишен мъж от село Боян Ботево.

Товарната кола е навлязла в лентата за насрещно движение и е ударила лек автомобил Ленд Роувър с водач 50-годишен румънец. Вследствие от удара е пострадал водачът на товарния автомобил, който е с фрактура на пръст на лява ръка, прегледан в ортопедично отделение на МБАЛ-Хасково и освободен за домашно лечение.

На харманлийската улица „Г. М. Димитров” е станало ПТП с лек автомобил Мерцедес, управляван от 40-годишен мъж от село Иваново. Излизайки от бензиностанция той е отнел предимството на лек автомобил Фолксваген с водач 50-годишен харманлиец, при което са се сблъскали челно. От удара е пострадал харманлиецът, който е с фрактура на ребро, разкъсни рани на челото и повърхностна травма на дясна подбедрица.

Бързо производство срещу дрогиран шофьор е започнато в Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 18-годишен младеж от града, спрян за проверка снощи в 23,15 часа на булевард „Димитър Благоев”. Тестване с орален тест „Дрегер драг чек” установило наличие на тетрахидрокарабинол.

В полицейските управления в Хасково и Свиленград са заведени незабавни производства. В областния град то е срещу 43-годишна жена, шофираща колата си след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок на лишаване от правоуправление. В свиленградския арест е 47-годишен жител на село Пъстрогор, заловен от автопатрула да управлява с 2,76 промила алкохол.

В Харманли и Димитровград също има 2 производства срещу пияни водачи. Задържани са 49-годишен димитровградчанин и 32-годишен харманлиец съответно с 1,65 и 1,57 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button