Хасково

Работа за общи работници и сервитьори

Сервитьор 217 свободни работни места обяви за следващата седмица Бюро по труда – Хасково. Без промяна остава ситуацията от миналата седмица.  

Най-търсени са общите работници и сервитьорите. По 12 позиции има за всяка от професиите. С една по-малко са местата за продавачки. За шивачките позициите са 10.

Местни фирми са заявили необходимост и от 9 шофьора и 8 застрахователни консултанта. Търсат се по 7 дърводелеца и шлосери.

6 електромонтьора могат да потърсят работа в местната агенция по заетостта през следващата седмица. Работа има и за по 4 диспечерки и технически секретарки, но с турски език. Такова е изискването и за обявеното вакантно място за санитар.

За 14 безработни с висше образование се предлага работа като крадитни консултанти, инженери, технолози и учител по математика и информатика.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button