Регион

Официална церемония, рецитал и подаръци за празника на Симеоновград

Церемония по официалното издигане на българското и европейското знаме се състоя в Симеоновград в присъствието и на областния управител Станислав Дечев.

Поводът е Денят на града – 6 декември. Дечев поздрави всички жители на града край Марица по време на тържествената сесия на общинския съвет.

„Вашият град е едно от онези места в област Хасково, където винаги идвам с удоволствие. И основната причина за това е, че тук се работи. Въпреки трудностите, Симеоновград вече няколко години стои стабилно на икономическата и демографската карта на областта. Симеоновград е една от моите управленски слабости. Тук бяха реализирани първите проекти по Националната програма за енергийна ефективност в региона“, заяви Дечев.

С думи на благодарност за доверието и за упоритостта към симеоновградчани се обърнаха кметът Милена Рангелова и председателят на общинския съвет Светлана Стоева.

Децата от Центъра за обществена подкрепа в Симеоновград изненадаха официалните гости с рецитал за родния град и сувенири.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button