Хасково

Няма да се строи джамия в Орфей

Община Хасково Няма решение, коментари и каквито и да е намерения за строителство на джамия в кв. „Орфей“, съобщиха за Haskovo.info от Община Хасково. Повод за съобщението е постъпила по-рано информация, че определени лица провокират недоволство сред жителите на квартала с подобни твърдения. 

В следствие на тази дезинформация се заражда недоволство, събират се подписки, което води до създаване на етническо напрежение, както и до реална опасност за нарушаване на обществения ред на територията на град Хасково, коментират от общината. В тази връзка кметът Георги Иванов е изпратил сигнално писмо до началника на РПУ Хасково за предприемане на съответни мерки.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Orfei
Orfei
17.07.2007 17:11 17:11

kakvi Jamiii az nz za tova no bix kazal 4e ne e redno!! 2ro Balgaria si e balgaria koito iska jamii da otiva v Turcia i gotovo ko tolkova e trudno >:(

Кирил и Методий
Кирил и Методий
17.07.2007 21:54 21:54

Поне правописа си да беше оправил бе, национален амсалак…

Back to top button