Хасково

Автомобил с 13 военослужещи се преобърна

Линейки Военен автомобил с 13 военнослужещи се преобърна по пътя между селата Корен и Малево около 18:30 тази вечер, съобщи за Haskovo.info дежурният в полицията. Все още се изясняват причините за катастрофата. Вероятно камионът се е преобърнал заради мокрия и хлъзгав път.

Някои от ранените ще бъдат откарани в Военната болница в Пловдив. Военните са били на учение на полигона в Корен. Те са от хасковското поделение, чест от тях са на наборна служба, други са кадрови войници. На мястото на инцидента има военен следовател.

По информация на Фокус трима от пострадалите войници са с опасност за живота. Двама са със съмнения за счупване на таза. Други двама от пострадалите са с гръдни травми и още двама са с комоцио. За един от тях има съмнение, че е с мозъчен кръвоизлив.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button