Хасково

Шофьори и стъклари най-търсени в Хасково

Агенция по заетостта 280 свободни работни места обяви за следващата седмица Бюро по труда – Хасково. 9 от местата са за висшисти. Преди началото на новата учебна година школата търсят преподаватели. В Математическата гимназия имат нужда от учител по немски език. Друго учебно заведение търси учител по музика. В университетска диплома се търсят още специалисти в отдел „Качествен контрол“, счетоводители, директор по качеството и търговски представител. 

Най-търсени в Хасково са шофьорите, за които има обявени 51 свободни работни места. Веднага след тях се нареждат 30-те лепячите на хартиени торбички и 20-те работници в стъкларски цех. Хасковски фирми търсят още 11 продавачи и 10 сервитьори. 9 са местата за сметосъбирачи, а 87 за общи работници

Местната агенция по заетостта набира касиери, работници консервно производство и мебелисти. За тези професии позициите са по 6. По 5 места има за шивачки, мотокаристи, монтажници на домакински електроуреди, помощник-готвачи, шлосери, регионални мениджъри, финансови съветници и дърводелци.

В Хасково търсени още са работници на автомивка, електротехници, готвачи, автомонтьори, дюнерджии, медицински сестри и други.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button