Хасково

Не поканиха проектанта на откриването на моста му

Image Новопостроеният пешеходен мост на „Кърджалийско шосе“ бе открит официално днес от кмета на Хасково Георги Иванов. Новата придобивка ще свързва жителите на два квартала и ще е бърза връзка към монумента „Св. Богородица“. 

Градоначалникът изрази надежда, че пешеходният мост ще е следващият символ, който ще радва хасковлии. Той благодари на общинските съветници,които гласуваха 380 хиляди лева за прострояването на обекта, а също и на създателите му – архитектът Янчо Апостолов и проектантът Тончо Тончев. Последният бе подканен от кмета да каже няколко думи за новата придобивка на града, но за всеобща изненада не се отзова. Впоследствие

Haskovo.info научи, че Тончо Тончев присъства на откриването на проектирания от него мост не като официален гост, а като обикновен гражданин на Хасково, тъй като в суматохата около празниците общината явно е забравила да покани на церемонията създателя на пешеходното съоръжение. 

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button