Регион

Пожарникари извадиха удавник от Марица

Пожарна Тялото на възрастна жена са извадили вчера пожарникарите от река Марица. Сигналът е получен в службата в Димитровград малко преди обяд. През изминалото денонощие огнеборците в област Хасково са гасили 6 пожара, три от които по-сериозни. 

В нощта срещу събота е получен първия сигнал. Причината за огъня, унищожил входната врата на апартамент в Димитровград, все още не е установена.

Отново в Димитровград вчера по обяд е изгоряло мазе общинска собственост. Огънят е тръгнал от късо съединение в ел. таблото на сградата.

Последният пожар снощи е станал малко преди полунощ. Запалил се е фритюрник в ресторант до бившето ДНА в Харманли. Уредът е горял заради техническа неизправност.

През миналия месец огнеборците в Хасково и областта са гасили общо 154 пожара. 27 от тях са причинили материални щети. Проведени са 34 помощни операции. Фалшивите сигнали са били 12.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button