Любопитно

11 американски кадети атакуваха музея в Хасково

11 американски кадети посетиха Регионалния исторически музей в Хасково.

Бъдещите военнослужещи в армията на САЩ са на триседмично посещение в България, което е към края си. Днес американците разгледаха всички експозиции на хасковския музей, като останаха видимо впечатлени още на „Възраждането“ с красивите икони.

Музей

Водачите на американската група са българи и споделиха, че утре отиват да разгледат Перперикон.

Музей

Те обясниха, че кадетите на възраст между 19 и 22 г. сега завършват граждански специалности в университети. Обучението им тук се поема от министерството на отбраната в САЩ с условието да продължат във военни училища.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ганчо
Ганчо
30.05.2017 20:08 20:08

Ехее, музея е приел посетители?
Явно защото са специални. Когато ида сам да разгледам ме гонят като и все обясняват: „всичко заключено е хората, които трябва да ви екскортират, тази седмица не са на работа“. Каква им е работата, че не са на работа и музей или затвор е това, че ще има „ескорт“?

Алеко
Алеко
30.05.2017 20:35 20:35

Ганчо май бърка нещо местата. Другаде екскортират клиентите, но срещу солидно заплащане. А на Ганю са му били празни джобовете.

Back to top button