Хасково

Дете заплаши с бомба математическата гимназия

ПМГ ХасковоСигнал за бомба в Природо-математическата гимназия в Хасково преустанови за час занятията в учебното заведение. Анонимен детски глас е съобщил тази сутрин в 8:00 часа, че в школото е поставена бомба. „Пристигналата на място оперативна група установи, че сигналът е фалшив„, съобщи за Haskovo.info  директорът на гимназията Тодорка Милева.  

Според нея една от възможните причини за лъжливата тревога е контролна работа или изпитване. Ако се установи, че ученик от училището е подал фалшивия сигнал той ще бъде наказан, бе категорична Милева.

Междувременно стана ясно, че позвъняването е било от телефон, намиращ се в централната градска част. Работата по случая продължава, съобщават от ОДП.  

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
afgasdg
afgasdg
11.12.2007 15:14 15:14

ха! само нашия клас не излезе като имаше бомба ;D ;D ;D и стояхме вътре и карахме час като шматки 8) 8) 8)

Joss
Joss
11.12.2007 19:46 19:46

иха е тва е бомба има и са тропнали едно хорце по случая 😛 базикам тази снимка е от преди 2 год когато завършвах аз … 8)

Back to top button