Хасково

Търсят се строителни и транспортни работници

Шофьор136 свободни работни места има в листата на Бюро по труда – Хасково за следващата седмица. Най- търсени сред висшистите са строителните инженери, за които има обявени 10 позиции.  

По едно място за притежатели на университетска диплома има като инженер организатор на производството, инженер-технолог, машинен инженер, оперативен счетоводител, специалист по обработка на информацията, технически секретар и технически сътрудник.

Търсещите работа със средно образование имат най-големи възможности за реализация транспортния бизнес. Без промяна от миналата седмица остава офертата от хасковски фирми, които търсят по 10 стюардеси и шофьори на автобуси. 10 места има и за инспектори по качеството на строителната дейност.

Местната агенция по заетостта предлага още работа за 7 шлосера, 6 гладачки, 6 сервитьорки, 5 заварчика, 4 общи работници и 4 шивачки

По 3 позиции има за брокери на недвижими имоти и приемчик – консултанти.  

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button