Спорт

Стамен Белчев поема „Локомотив“ Мездра

Стамен Белчев

Стамен Белчев

Бившият наставник на „Хасково“ Стамен Белчев е приел предложението да стане треньор на футболния тим на „Локомотив“ Мездра. От понеделник 38- годишният специалист започва тренировки с новия си отбор, научи Haskovo.info. 

Първоначалната договорката с ръководството на железничарите е Белчев да води тима до края на сезона. Задачата, която изпълнителния директор Георги Бачев е поставил пред екс треньора на синьо-жълтите е да вкара „Локомотив“ в „А“ група

В момента тимът от Мездра е абсолютен лидер в Западната „Б“ група. През есенния дял от шампионата футболистите на Георги Бачев записаха 11 победи, 1 равен и 1 загуба и имат цели 9 точки аванс през втория в групата „Чавдар“ Етрополе.

Haskovo.info припомня, че през януари Стамен Белчев официално разтрогна с ПФК „Хасково“ по взаимно съгласие. Въпреки това младият специалист изяви готовност отново да работи на Ямача, ако се намери сигурен спонсор на синьо-жълтите, но неясното бъдеще на „Хасково“ го накара най-сетне да приеме оферта от друг клуб.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
M
M
08.02.2008 11:48 11:48

Това вече е сигурен знак, че Хасково няма да го има. Дано Стамен успее с локото да докаже, че наистина е един от младите переспективни треньори на България.

.....................
.....................
09.02.2008 18:34 18:34

USPEH STAMENE…JALKO ZA HASKOVO V GRADA IMA TOLKOVA HORA S VAZMOJNOSTI A CHTE ZATRIEM I EDIN OT MALKOTO SPORTOVE KOITO NI BYAHA OSTANALI(((

Back to top button