Хасково

Спектаклите на Театралните празници да са по-нарядко

АнкетаТеатралните празници в Хасково да са повече дни и спектаклите да са по-нарядко искат гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.info. Вероятно причината за това е, че за човек е физически невъзможно да посети всички представления в рамките на 3 дни дори и да има желание да го направи. Този отговор са избрали 27% от хората.

Почти всеки трети одобрява провеждането на фестивала, но не е ходил на театър. 26 на сто са тези, които са посетили поне едно представление по време на Театралните празници.

Негативното отношение е в по-малки граници. Малко над 14 на сто не харесват фестивала. Още 2% не одобряват представените преди 10-тина дни спектакли.

През седмицата в Хасковски Минерални бани група ученици от турски произход биха 11-класника Николай, провокирани от негова забележка. Това е и повод за новата анкета. В нея питаме дали има етнически конфликти в региона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button