Хасково

В Хасковския окръжен съд продължава сагата Куйович

Будимир КуйовичДелото Куйович ще гледа за пореден път Хасковският окръжен съд днес. На последното заседание преди повече от месец сърбинът се появи с нов защитник. Тогава адвокат Марин Марковски поиска нови експертизи и разпити на свидетел.

Марковски заяви пред медиите, че обвиненията срещу Будимир Куйович са основани изцяло на доказателства, събрани чрез специални разузнавателни средства и това не дава основание за присъда. На предишното заседание обаче единият от подсъдимите – д-р Николай Писков потвърди показанията си, че Куйович е основният организатор на наркоканала.

По делото за организиране на престъпна група, трафик и съхранение на наркотици освен Куйович и Писков обвиняеми са и столичният бизнесмен Стойко Дойчев и бившият митничар Михаил Янков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button