Хасково

Половината хасковлии на море, всеки десети – в чужбина

АнкетаБлизо 45 на сто от хасковлии ще ходят на море през лятото, показват резултатите от седмичната анкета на Haskovo.info. Броят им се запазва горе-долу същият като миналата година, когато 40 на сто от анкетираните бяха направили този избор.

Значителни разлики обаче има в останалите отговори. За планина са гласували 21%, което е близо три пъти повече отколкото през 2007-ма. Тази година всеки десети ще почива в чужбина. Тук увеличението е между 4 и 5 пъти спрямо миналата година, когато подобен избор бяха направили едва 2 на сто от хората.

Всеки четвърти хасковлия ще си остане в къщи през лятото, защото няма възможност за почивка. Разликата с миналата година е почти двойна. Тогава тези, които нямаха възможност да почиват бяха над 41 на сто.

В началото на миналата седмица 17-годишният хасковски тенисист Григор Димитров предизвика истинска истерия след като спечели юношеския Уимбълдън. Дали Хасково трябва да го направи почетен гражданин заради успехите му можете да споделите в новата анкета.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
NGirl
NGirl
14.07.2008 8:33 8:33

Ако някои си мислят че като идиш с колата на плаж в Гърция за събота и неделя е да идиш в чужбина ….. 😆

Back to top button