Спорт

10 хиляди за Григор от българската федерация по тенис

Григор с купатаПремия от 10 хиляди лева ще получи хасковският тенисист Григор Димитров за титлата си от юношеския „Уимбълдън„. Така ръководството на българската федерация по тенис реши да стимулира най-добрия си млад играч извън помощта по програмите за олимпийска подготовка и собствената си програма „Развитие“.

Ако 17-годишният ни талант влезе в топ 600 при мъжете, от началото на следващата година той ще има право на еднократна финансова помощ от 2 500 лева съгласно приетата от федерацията система за премиране на състезатели в световните ранглисти на ATP и WTA.

Попадане между 351-во и 500-то място при мъжете или жените ще осигури на всеки наш състезател 5 хиляди лева, а класиране в топ 10 – премия от сто хиляди, съобщават от  Българската федерация по тенис.

Haskovo.info припомня, че в петък хасковския бизнесмен и председател на общинския съвет Делян Делчев връчи на Григор Димитров 500 евро за грандиозния му успех. Няколко дни по-рано община Варна награди шампиона и неговия баща и треньор  Димитър Господинов с общо над 7 хиляди лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.07.2008 11:33 11:33

какво да очакваш от такъв клоун – той разсъждава като шивашки бос, да не говорим че 500 евро са си джоби пари за него… ИЗОБЩО НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМ БЕЗЦЕННИЯ УСПЕХ НА ГРИГОР, КОЙТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЕ ОЦЕНЕН ЕДНО ПАРВЕНЮ НА ТАКАВА СУМА… СЕГА ВЕЧЕ ЯСНО ЗАЩО НЯМА СПОРТ И НИЩО В ТОЗИ ГРАД – ГОЛЕМИ СУМИ МОГАТ ДА СЕ ИЗВАДЯТ САМО ЗА КОЛИ, ЛЕКИ ЖЕНИ И ПАЛАТИ..

ИНДИРЕКТНО ПОКАЗАХА – МОЖЕЩИТЕ ХОРА НЯМАТ МЯСТО ТУК – ДА ЖИВЕЯТ ХАСКОВСКИТЕ МУТРИ 😯

Анонимен
Анонимен
20.07.2008 15:15 15:15

Просто нямам думи :((((((( Община Варна дава награда от над 7000лева,а родния град на тенис звездата някакви си мизерни,джобни 500Е . тц тц тц тц 🙁

Анонимен
Анонимен
20.07.2008 17:18 17:18

500 evro kolko teniski sa be don dilqne?

Анонимен
Анонимен
20.07.2008 19:33 19:33

Нагли ГЬОНСУРАТИ начело с кмета и смешника дон делян капутов! 😆 😆 😆

веска..
веска..
20.07.2008 20:18 20:18

Е,хубава работа сега.Що да ги дават на такива като Гришата :(:( ! Нали може да си ги използват за тяхния кеф.Ами ако беше някакво тяхно момче или роднина?Ама е гадно от това,че ония варненлии от майната си са му повярвали отдавна, а нашите тука…На това му се вика БЪЛГАРСКА РАБОТА! А то момчето си посвещава титлата на Хасково!Май беше по-добре да я посвети на баща си и майка си,щото те най-много заслуги имат за това!Да ти е ЧЕСТИТА ТИТЛАТА ГРИША и да играеш с още повече хъс и да ги опердашиш всичките догодина.Покажи им какво можеш,защото аз знам че можеш много повече!У С П Е Х ГРИША!!

Back to top button