Хасково

Секат дървета заради пенсионери, искали и отстъпка за кабелна

ПенсионериИзсъхнала липа и голяма топола на улиците „Правда” и „Черешка” в Хасково ще бъдат отсечени до ден, за да бъдат спокойни старите  хора, живеещи в района на опасните дървета. Това стана ясно на по време на откритата приемна на областния управител Райна Йовчева с хората от третата възраст, която се проведе днес.

По време на срещата губернаторът пое ангажимент на 30 юли да организира инфоден, на който представители на социалните служби в Хасково ще отговорят на въпроси на възрастните хора, свързани с услугите, които предлагат различните институции. 

Райна ЙовчеваНа провелата се днес приемна пенсионерите сигнализираха за изхвърлени строителни отпадъци в града и за високата концентрация на прах в кв. “Изгрев” от разтоварване на въглища. 

Пенсионерите поискаха ако възможно областният управител Райна Йовчева да им съдейства да ползват отстъпки при плащане на такса на кабелна телевизия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
приятел
приятел
21.07.2008 16:35 16:35

барнете я малко тази снимка на РЙовч, че е бая замазана .Може би така е по- добре, че дамата покрай ГИв. доста се обезличи, ама нали е жена пусто, доста е суетна и заради една снимка, видите ли- разсърдила ви се 😀

тъпчо
тъпчо
21.07.2008 21:58 21:58

🙄 брей, много важни проблеми решили на пенсионерите,сякаш нямат други дертове,освен дървета и кабелна телевизия, а кой казва че живеели зле….. 🙄 🙄 🙄 🙄

Back to top button