Хасково

Произнасят присъдата на Будимир Куйович утре сутринта

Будимир КуйовичОбявяването на присъдите на Будимир Куйович, Николай Писков, Стойко Дойчев и Михаил Янков е насрочено за утре сутринта в 9 часа. Тази вечер приключиха пледоариите на всички защитници по делото.

Будимир Куйович говори пред медиите. Той отново заяви, че процесът е политически и присъдата му е произнесена още преди 4 месеца в парламента. Сърбинът очаква най-високото възможно наказание.

„Всичките обвинения срещу мен се крепят на лъжите на д-р Писков„, заяви още Куйович и допълни, че не може да се признае за виновен за нещо, което не е направил.

Според събина по делото има голям натиск, дори един от подсъдимите сам е признал, че е извършен натиск върху него да каже нещо срещу Куйович и да бъде пуснат.

Haskovo.info припомня, че по-рано днес прокуратурата обави, че иска 17,5 години затвор за Куйович и 15 години за Стойко Дойчев и Михаил Янков. Заради съдействието по време на процеса д-р Николай Писков да бъде лишен от свобода под минимума от 15 години, поискаха обвинителите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button