Хасково

Образователният инспекторат в Хасково с двама началници

Мариела Златева

Мариела Златева

Регионалният инспекторат по образование в Хасково днес осъмна с двама началници. Единият е Иван Ванчев, който замества титуляра Иван Панайотов, който пък е в отпуск. Другият е Мариела Златева, възстановена на длъжността от Върховния административен съд. 

Въпреки решението на съда в РИО до края на деня заповед за назначаването на Мариела Златева от министъра на образованието не беше получена. Така реално не се знае кой управлява.

Междувременно Златева вече е подала молба за напускане на предишната си работа като учител в местната математическа гимназия. Така, ако решението на съда не бъде уважено, тя ще се окаже безработна.

Сагата на Златева продължава вече седма година. Тя е освободена през 2001 година след идването на власт на кабинета на НДСВ. След това два пъти съдът я възстановява на работа и отново е уволнена. Днешното й връщане в инспектората е третото по ред. Самата Златева се надява да е последно.

Пред Haskovo.info новата- стара шефка на образованието в града сподели, че след като България вече е в Европейския съюз не би трябвало решенията на съда да не се спазват. Още повече, че този път нито тя, нито настоящият началник са политически лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.08.2008 15:13 15:13

ква пък е тая баба яга? 😯

Анонимен
Анонимен
08.08.2008 15:47 15:47

УЖАААААС С ЦИЦИТЕ НАПРЕД КАТО СТАРА ФОЛК ПЕВИЦА, ПРОЗРАЧНА БЛУЗА В ГЛАВАТА ВЪЛК, КАКВО Е ТОВА ЧУДО??!!! 😯

Анонимен
Анонимен
08.08.2008 17:05 17:05

NEKA DA ZAPAZIM DOBRIQ TON – TOVA E VAZRASTNA DAMA S PREOBLLADAVASH URUSPIISKI VID AHAHAHAHAHAHAHAH

Анонимен
Анонимен
08.08.2008 17:23 17:23

Е, нищо й няма на жената. Все пак е лято 😀

Back to top button