Хасково

Вече седмица просветата в Хасково без официален шеф

Панайотов и ЗлатеваЦяла седмица в Регионалния инспекторат по образованието в Хасково не се знае кой управлява. Миналият петък бившата началничка на просветата Мариела Златева се върна на работа след като съдът за трети път постанови, че е била уволнена незаконно. В същото време избраният след миналогодишния конкурс за длъжността Иван Панайотов е в отпуск и временно го замества Иван Ванчев

След като се върна на работа Мариела Златева заяви, че настоява законите да се спазват. Според нея министърът на образованието няма друг избор освен да издаде заповед за назначаването й. Повече от седмица след това обаче официален документ в инспектората не е пристигнал, съобщиха за Haskovo.info от там.

Заради продължаващия вече 7 дни абсурд никой в инспектората не смее да подписва документи. И докато се чуди шеф ли е още или не, Иван Панайотов отпраши за чужбина, където днес празнува рождения си ден.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button