Регион

Осем са ранените при катастрофата между Конуш и Козлец

КатастрофатаРанените при катастрофата между селата Конуш и Козлец са 8, сред които момиче на 6 години и момче на 8. Децата са настанени в Хирургичното и Ортопедичното отделение на Многопрофилната болница в Хасково. Трима от ранените са в тежко състояние. В момента те се изследват. Най-леко е пострадал шофьорът на микробуса. 

Както Haskovo.info писа по-рано, катастрофата стана следобяд когато шофьорът на пълно с пътници БМВ изгубил контрол над автомобила на завой, навлязъл в насрещното движение и се врязал в товарен микробус на хасковска фирма, идващ от Кърджали. От удара микробусът се преобърнал в канавката, а леката кола е останала без таван.

Повече от час пожарникари вадиха шофьора на колата от смазаните ламарини. Причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост, съобщиха за Haskovo.info от полицията.

 

Пострадалото момче

Пострадалото момче
 

Една от пострадалите жени

Една от пострадалите жени

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button