Хасково

Рейс влачи проститутка до „Пети километър“ край Хасково

Тялото на момичетоМлада жена загина на „Пети километър“ на главен път Е80 край Хасково тази вечер. Инцидентът е станал около 22 часа.

По предварителна информация момичето е било проститутка и е заработвала на шосето. Малко преди инцидента тя се е разхождала предизвикателно в средата на платното, разказа таксиметров шофьор пред Haskovo.info. Той е имал курс до село Подкрепа.

На връщане тялото на момичето вече е било на земята. Тя е била влачена над 10 метра от автобус. Възможно е преди това да я е ударил и друг автомобил.

Според свидетели девойката не е от редовния контингент на това място и тази вечер за първи път е работела на „Пети километър“. Те предположиха, че е била пияна и поради тази причина не е могла са се спаси.

Според официалната информация от пресцентъра на полицията загиналото момиче е на 25 години и е от Стара Загора. Преди инцидента тя действително е изпила голямо количество алкохол и е легнала на пътя. Това е причината автобусът, управляван от 60-годишен хасковлия, да я прегази.
 

 Автобусът, който е влачил момичето  Трупът бе вдигнат от Съдебна медицина

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
речник
речник
24.09.2008 8:33 8:33

[b]* РЕЙС – Изминаване на зададен път. [/b]
напр.:Рейсът от Пловдив за Чирпан е с времетраене 35 минути.

Back to top button