Хасково

Социално слаб в Хасково си купил скъпа къща с помощи

ЖилищаСоциално слаб от Хасково си е купил скъпо жилище докато е получавал помощи. Това е констатирала проверка на данъчните, които от края на миналия месец инспектират собствениците на луксозни сгради и автомобили. 

На мъжа, който се води глава на „бедно семейство“, е назначена ревизия. Детайлно ще бъдат проверявани общо 22 случая, в които стойността на закупените жилища не отговаря на декларираните доходи на собствениците им. До сега инспекторите от НАП Хасково са извършили 92 проверки.

Междувременно стана ясно, че една фирма от Хасково е сред обявените от приходната агенция 144 компании, мамили с ДДС. В момента тече проверка по случая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
25.09.2008 12:12 12:12

евала на данъчните!!!

гост
гост
25.09.2008 13:49 13:49

А какво стана с бизнесмена който КМЕТА настани в къща за социално слаби на Червена стена.

тубата
тубата
25.09.2008 16:56 16:56

Нищо чудно социално слаб да си построи къща,а вижте от толкова соц.слаби саграждани нашия кмет Г.Иванов подари къща на бизнесмен.Така ли г-н КМЕТЕ не видяхте синджира на жена му като и връчвахте ключовете,че с него може МАГАРЕ да вържете.Срамота и гавра с нас данакоплатците.Обяснете по ВАШАТА телевизия Рекординг или в месните весници как ги избрахте,може да ви помага и г-жа МАЛКОЧ тя много е наясно със въпросния случаи.

re
re
26.09.2008 9:45 9:45

[quote=гост]А какво стана с бизнесмена който КМЕТА настани в къща за социално слаби на Червена стена.[/quote]

това няма нищо общо с проверките на данъчните. трябва кмета да каже

Back to top button