Хасково

Хванати с 6 кг. хероин румънци остават в ареста

Двамата румънциНай-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ наложи днес хасковският окръжен съд на двамата румънски граждани, които бяха задържани в неделя с 6 килограма хероин. Петран Кристиян и Богза Тибериу бяха арестувани на ГКПП Капитан Андреево при опит да пренесат нелегално дрогата на българска територия. 

Пратката е идвала от Турция и е била открита в специално подготвен тайник в колата, с която са пътували румънските граждани. И двамата отричат хероинът да е техен. Те нямали представа как дрогата е попаднала в тяхната кола.

Хасковската прокуратура поиска най-тежката мярка за неотклонение на двамата чужденци. Окръжният съдия Маргарита Делчева уважи искането на държавното обвинение, въпреки че защитата настоя за по- лека мярка заради чистото съдебно минало на румънските граждани и невъзможността те да се укрият на наша територия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button