Спорт

„Хасково“ спасен от бивш президент, но само за една среща

ТопкаВ неделя двубой на Ямача все пак ще има, стана ясно днес. Разпускането на „Хасково“ обаче засега се отлага само с един мач. Утре червено-белите ще излязат срещу бургаския „Космос“ благодарение на Димитър Петков. Бившият президент на футболния клуб платил петстотинте лева за съдийски такси, тъй като е именник в деня на мача.

Сегашното ръководството на червено-белите успяло да убеди момчетата да останат поне за още една среща. „Влязох в съблекалнята, поговорих с играчите и те дадоха мъжка дума, че отново ще защитят честта на града, въпреки безпаричието“, съобщи изпълнителният директор на „Хасково“ Емил Траилов.

Двубоят ще пропуснат двамата нигерийци Огби и Фабиан, които си заминаха за родината. Мачът срещу „Космос“ ще бъде последен за бразилския защитник Марсел Карнавал, който също се прибира у дома. Кариоката ще се върне отново в България, но през зимната пауза, за да се пробва в отбор от „А“ група.

Мачът от 13-ти кръг на Югоизточната „В“ група ще започне в 14:30 часа, заради преминаването към зимното часово време утре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
M Copy
M Copy
25.10.2008 21:18 21:18

bravo wee xubu 4e ima nqkoi xora koito she dadat pari noo trebva da tarsqt speshno sponsor golqm

Jivko Jelev
Jivko Jelev
25.10.2008 20:52 20:52

utre ma4kame dano doidat dosta hora

Hofi
Hofi
26.10.2008 13:32 13:32

4estit imen den na sponsora!
da e giv i zdrav i blagodarnosti ot vsi4ki zapaliankovci na futbola v Hskovo
Nazdrave !

Back to top button