Любопитно

Играчки за елха от 50 ст., малък дядо Коледа за 10 лева

Коледна украсаКоледните покупки в Хасково вече започнаха, показа проверка на Haskovo.info по магазините за украса в града. Играчките за елхи масово се харчат от 70 стотинки до 3 лева. Има материали, цветове и форми за всеки, коментираха продавачите. 

Модата в аксесоарите тази година са нова серия декорации, изработени от метална тел във формата на звезди, снежинки и камбанки. Цените им варират от 3 до 10 лева. На почит са обаче и традиционните топки, които се харчат за около 1,50 лв.

Коледна украсаФигурите на джуджета, дядо Коледа, снежни човеци, вещици и всевъзможни животни започват от 7 и стигат до 15 лева. Те са подходящи както за украса, така и за подаръци по празниците. Разбира се, не липсват и по-скъпи сувенири.

Възглавнички и покривки с коледна украса, кошници с имитации на празнична храна и декорации са другите любими на купувачите стоки в магазините месец преди Рождество Христово. Пикът на продажбите обаче все още не е настъпил. Според продавачите това се очаква да стане около средата на декември.

 Коледна украса  Коледна украса

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button