Регион

Спипаха трактор фантом, пияни шофьори и младежи с дрога

Симеоновградските полицаи са хванали трактор с чужда регистрационна табела, съобщават от областната дирекция на МВР.

Униформените са проверили машината на околовръстния път на града. 51-годишният водач е задържан до 24 часа.

В Свиленград са арестувани двама водачи, хванати да шофират с алкохол. В ареста са били 31-годишен турски гражданин и 38-годишен мъж от града, съответно с 1.84 и 1.73 промила. За шофиране под въздействието на дрога е задържан в ареста на Димитровград 33-годишен мъж. Водачът е тестван с дрегер, който отчел наличие на тетрахидроканабинол. В дрехите му полицаите намират и полиетиленова свивка с тегло 7 грама, реагираща на канабис. При справка се оказало и че димитровградчанинът е неправоспособен.

Срещу 27-годишен димитровградчанин е стартирало бързо производство за съхранение на наркотик. Снощи в 22:50 часа на улица „Цар Борис“ в Димитровград, охранителните полицаи са проверили младежа и в дрехите му открили пликче с 0.90 грама марихуана. Същото вещество е иззето минути по-късно и при обиск на 21-годишен младеж на същата улица. Теглото на предадената с протокол марихуана е 0.35 грама.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button