Спорт

Волейболистките на „Раковски“ с бърза победа срещу варненки

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) записаха първа победа за сезона в женското първенство като домакини на новака „Перун“ (Варна) с 3:0.

В спортна зала „Младост“ момичетата на треньора Габриела Айшинова записаха бърз успех, за малко повече от час, с 25:12, 25:15 и 25:17. В срещата взеха участие и някои от момичетата, които играха по-малко в първите две срещи от първенството. Волейболистките дори можеха да са по-категорични в геймовете.

Волейбол

Емилета Рачева реализира 22 точки, като след нея по успеваемост се нареждат Станислава Костадинова и Симона Николова. Новото попълнение Милена Димова заяви пред Haskovo.info, че се чувства все по-добре. Очакванията са топсъстезателката, която се възстановява от контузия, да заиграе активно в следващите мачове.

Волейбол

В следващия кръг на 23 ноември „Раковски“ гостува в Казанлък.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button