Спорт

Хандбалистите на „Асти 91“ с наградата на кмета за силната 2018-а

Юношите до 19 г. на хасковския хандбален клуб „Асти 91“ получиха наградата на кмета Добри Беливанов за силната 2018 г.

Наградата беше връчена в началото на традиционното коледно тържество на „Асти 91“ и хандбалистките на „Хасково“. Хандбалистите са вицешампиони при юношите, мъжете са първи в „Б“ група и тимовете са шампиони на плажен хандбал. Хасковлията Петко Петков пък сега е на лагер във Варна с мъжкия национален отбор. В залата беше и доскорошният капитан на „Асти 91“ Тодор Кирев, който сега следва „Бизнес“ в университета на Абърдийн в Шотландия. Той беше в залата с приятелката си Александра Димова, която е в 12 клас на Езикова гимназия „Асен Златаров“.

Хандбал

Силна година изпращат и от „Хасково“. Хандбалистките са с медали при различните възрастови групи и в първенството и за Купата на България. Хасковлийки са шампионки и в плажния хандбал. Имаме и три националки – Василена Шомова, Християна Петрова и Маринела Панайотова.

Беливанов и отговорникът за спорта в общината Деян Александров получиха подаръци от клубовете. Всички бяха поздравени с песен от Александра Димитрова, Христина Бонева и Моника Владимирова. Имаше много игри и две големи торти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button