Хасково

Опозицията напусна първото заседание на ОС Хасково след скандал

Местата от едната страна на залата останаха празни

Местата от едната страна на залата останаха празни

Част от местата в зала Хасково останаха празни час след началото на първото за годината заседание на Общински съвет Хасково. Сесията напуснаха последователно представителите на ДПС, ГЕРБ и Атака.

Причината за решението на опозицията бе решението за определяне на Комисия за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси. Мнозинството предложи комисията да се състои от 3 члена и въпреки настояването на опозицията те да са 5 и да са представители на всички групи в местния парламент, в крайна сметка бе прието първоначалното предложение. 

Избраните членове на комисия за предотвратяване и разкриване на конфликт на интереси са Албен Манджуков от „Хасково – настояще и бъдешще“, Бранимир Спенджаров от „Българе за Хасково“ и Наталия Любенова от БСП. 

Комисията се създава заради законово изискване и трябва да приема декларации и да установява конфлик на интереси на общкинските съветници и кметовете от община Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ШПЕК ЛЕКИ
ШПЕК ЛЕКИ
30.01.2009 10:49 10:49

Така трябва!Комисията трябва да е на подчинение на кмета за да прикрива ,а не да разкрива конфликт на интересите! 😆

Хасково
Хасково
30.01.2009 12:59 12:59

Ами най новото от снощния репортаж разбрахме че няма за продаване на общински имоти.Сега търсим да купуване.С една дума един к*ршум два заека,тоест корупция при продаването и сега и при купуването.Въпросният случай за БИЛА остана без коментар.ЗА цял час интервю трима слушатели бяха включени в разговора и то без конкретни въпроси за корупция или нещо друго, както беше обявено по някои регионални медий.Горния репортаж е поредното доказателство за опит на корупция.

Back to top button