Хасково

Бойко Борисов зарязва в Хасковско

ГроздеКметът на София и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще участва в Празника по зарязването на лозята „Св. Трифон Зарезан“ в Хасковско, организиран от местната търговско-промишлена палата. Новината бе потвърдена в изпратените днес до медиите покани.

Празникът по зарязването на лозята ще се проведе на 13 и 14 февруари. В програмата на тържествата е предвиден коктейл по случай лозарския празник с изложба-дегустация на вина и хранителни продукти и връчване на ежегодните грамоти на фирми и личности.

Същинското зарязване на лозята ще стане на 14 февруари  в лозовите масиви на Вила „Любимец“.

Празникът ще уважат посланици, търговски  представители, председатели на Регионалните търговско-промишлени палати от България, Гърция и Турция, ръководители на браншови организации, областни управители, кметове, както и представители на бизнес средите от региона, съобщават от Хасковската търговско-промишлената палата

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button