Хасково

Кметът от Германия: Не съм избягал, имам си работа

Бареков на площада

Бареков на площада

Кметът на Хасково Георги Иванов се включи по телефона от Германия в сутрешния блок на бТВ, за да отрече „бягството“ си от страната. Вчера той бе обвинен от водещия Николай Бареков, че е заминал, за да избегне връчването на обвинение за безстопанственост.

В предаването, излъчено от Хасково, Емин Дормуш – собственик на заведение в града обвини градоначалника, че му е поискал подкуп от 50 000 лева, за да задвижи документите му. Първо началничката на „Общинска собственост“ Нуршен Малкоч предупредила Дормуш, че трябва да разговаря с Иванов. В кабинета на кмета Дормуш е предложил 20 000 за общината и 10 000 за Иванов, а градоначалникът поискал 50 000.

Емин Дормуш

Емин Дормуш

Председателят на сесийната група на ДПС Себахтин Исмаил заяви, че това е лъжа. Георги Иванов също отхвърли обвиненията по телефона от Германия.

Стотици души гледаха на живо скандалите на площад „Атлантически“. Част от тях се обявиха в подкрепа на Георги Иванов, други – срещу него.

В края на предаването Николай Бареков съобщи, че според говорител на ДАНС  проверките срещу кмета на Хасково Георги Иванов не са приключили, въпреки че той твърди обратното. 

 Площад Атлантически  Площад Атлантически
 Image  Яне Янев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

49 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.03.2009 16:40 16:40

Абе хора осъзнайте се! Сигурно кмета е крал, но посочете ми един който не е. В случая важно е, че наистина възроди града. Може парите да са излезли от нашите джобове, но има резултат. Има градове, в които и това го няма. Сега Хво се преврна в едно чудесно, уютно градче. Този скандал ще върне града поне 10 год назад. И какво се получи в крайна сметка – години наред се разваме на положителните промени и изведнъж някой чул, недочул и дай да плюем кмета. Грозно е! Помислете, допуснете в съзнанието си и друга позиция.

kaun
kaun
13.03.2009 21:21 21:21

a ti kakvo predlaga6?kmeta da pravi vsicko sas zaplatata si?ili ne6to drugo ima6 predvid?i sled 3 godini ako se kandidatira otnovo 6te bade kmet za6toto obiknovenite hora osaznavat kakvo pravi kmeta za tyah,a na tezi koito im preci na daleverite sori

СТАНЧО ПЕТРОВ
СТАНЧО ПЕТРОВ
13.03.2009 21:05 21:05

ЖАЛКИ КМЕТСКИ ПОДЛОГИ И БЛЮДОЛИЗЦИ,ОПОМНЕТЕ СЕ И РАЗБЕРЕТЕ,ЧЕ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С НАШИТЕ ПАРИ КАТО ДАНЪКОПЛАТЦИ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ МЕСТНИ ТАКСИ И ДАНЪЦИ!толкова ли сте заспали кауни бе?!

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 20:49 20:49

само едно ще кажа кои политик НЕ краде и този краде и предните кметове крадяха АМА КАКВО НАПРАВИХА а този какво направи нека си спомним градът ни в центъра особено как беше преди 5 години а нека го видим сега крал е но е направил нещо а някои крадяха и накрая се просраха неможе всички да са доволни

светла
светла
13.03.2009 20:04 20:04

всичко което е направил георги иванов е по негова самоинициатива и никой не го заставя да го прави насила огледайте се бе хора и тогава плюйте а и не знаете как .човека прави и невъзможното за този град.не помните ли какъв беше хасково при предишните ни кметове те не ви крадяха така ли срам ме беше да се връщам тук.не георги иванов е проблема в тази община а некадърниците под него не може кмета да разрешава проблемите а те да стопират изпълнението им с тяхните забрани се сблъскваме по често тях трябва да сменим.кмета ни оправи лицето на града направи ни културно средище с прекрасен театър и мен не ме срам че той ми е кмет и че аз съм хасковлийка. не съм съгласна само с местната полиция контрол на обществения ред иначе кмета ни е златен

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 19:57 19:57

От разбирачите, Някой от вас да стани Кмет… Късмет 😉

светла
светла
13.03.2009 19:54 19:54

вие сте неблагодарници

гост
гост
13.03.2009 19:42 19:42

един мислещ и находчив човек който работи със замах явно такива хора не ни трябват в б-я .един кмет от провинцията строил и крадял помислете бе хора кой ни краде държавата идват избори какъв район е хасково….господин дурмуш защо като му е искан подкуп 2005 г го казва сега 4 год по късно……..кандидатът за кмет на герб чака да седне на стола сега тъй като не успя срущу георги иванов цитирайте ми едно име на нашите кметове след сербезов който боядиса сградите на главната улица до идването на георги иванов което сте запомнили с нещо свършено или те само крадяха?

ЖЕКОВ
ЖЕКОВ
13.03.2009 19:38 19:38

Златният“ кмет на Хасково избяга след далавери за милиони
13.03.2009 08:16
Избягалият от страната скандален кмет Георги Иванов е нанесъл на община Хасково щети, които според предварителни и съвсем приблизителни изчисления надхвърлят милиони левове. Това са заключенията на разследващите органи. БГНЕС разполага с документите, доказващи извършените престъпления от кмета.

Кметът, който се очаква да бъде обявен за общодържавно и международно издирване, е облагодетелствал с общинска собственост сина си Павел Иванов, баджанака си Камен Гърбев и фирмата „Арес-2002“ ООД на Иван Петров – Джона, съсобственик в която е тъщата на кмета.

Сред „златните“ далавери на кмета-беглец са: отстъпени права за строеж на парцел в двора на РСПАБ за построяване на хотел от фирмата на сина му; продадена срещу 25 000 лева вила на областната администрация, препродадена впоследствие за над 300 000 лева от баджанака Гърбев; незаконно отнети 6 дка земи от църквата „Света Богородица“, прехвърлени на фирма с участието на тъщата на Иванов. Един от фрапантните примери за неизгодна сделка, явен конфликт на интереси и заобикаляне на закона е учреденото право на строеж върху общински имот от 4.09.2003 г. в полза на стария бизнес партньор на кмета Иванов, Манол Делчев от гр. Първомай. Според запознати, и до момента двамата имат общи бизнес интереси. Самият Делчев обаче научава за споменатата сделка едва през 2006 г., когато е извикан да прехвърли това свое право на еднолично притежаваната от кметския син фирма „Бета-П“ ЕООД. Тя е учредена през същия месец, когато собственикът й едва е навършил пълнолетие и е все още ученик.

С куп административни нарушения, в противоречие с правила и норми същият кметски син получава право на строеж на хотел върху 1271 кв м срещу само 40 672 лв. – близо два пъти по-ниско от данъчната оценка.

Списъкът с далавери на забегналия кмет продължава с безобразията му в областта на строителството, където фирми на неговата съпруга, на другия му син Станислав Иванов и на приближени лица получават поръчки за изграждане и ремонт на различни обекти на обща стойност 5 471 667 лв.

Комисията за борба с корупцията е сезирана и за друга незаконна схема на градоначалника на Хасково – граждани, нуждаещи се от административна услуга, са принуждавани да правят дарения в полза на общината, за да им бъде издаден съответен административен акт. За целта кметът Иванов издава специална заповед № 06/05.01.2005 г. С нея се изисква подготвените разрешения за строеж или за въвеждането в експлоатация на обекти след подписа на главния архитект да му се представят „за контрол“, тоест за административен рекет.

Неправомерни кметски действия лишават намиращото се в ликвидация дружество „Хасково Табак“ АД от две негови сгради, намиращи се в града върху площ от 4368 кв метра. Сградите – държавна собственост, са продадени при неясни основания, а в Агенцията по вписванията липсват документи за покупко-продажба на имота. Отказът на Община Хасково, тоест на кмета Иванов, да издаде данъчни оценки на дъщерното дружество на „Булгартабак холдинг“ му нанасят вреди в размер на около 200 000 лева месечно върху непогасените му задължения.

Учудващо е, че нито един от подадените до този момент не един и два сигнала за кметските злоупотреби до различни институции в държавата не е дал никакъв по-сериозен резултат. На никого не са направили впечатление и загубените от общината поради неявяване на последна инстанция съдебни дела. Така е изгубен апетитният бивш средношколски лагер в село Равда, придобит от престъпния наркобос Митьо Очите. По същия нагъл начин сградата на Битовия комбинат в самия градски център отпада от общинските имоти и без много шум е закупена от приближената до кмета Иванов фирма „Алекса“.

Само преди месеци Комисията за борба с корупцията в Народното събрание даде на прок*ратурата 14 сигнала за корупция срещу Георги Иванов и срещу областната управителка Райна Йовчева. Те бяха за незаконно определяне на такса смет, продажби на силно занижени цени на общинския лагер в Равда и за продажба на бизнесцентъра в града. Подадените данни са още за общинския ТЕЦ, за който е имало наказателно дело, прекратено точно преди да се внесе обвинителния акт в съда, за продажбата на терен зад Математическата гимназия в града и на имот в парка Кенана, които веднага са били препродадени на много по-високи цени. Докато тези терени се продават, кметът умишлено забавял приемането на градоустройствения план на Хасково.

Припомняме, че вчера лидерът на партия Ред, законност и справедливост Яне Янев е уведомил пердседателя на ДАНС Петко Сертов за нови злоупотреби на Георги Иванов. „Иванов е типичен кмет-феодал, който е установил робовладелечески отношения през 21 век в европейска община“, каза Яне Янев и добави: Вярвам, че ДАНС и Върховната прок*ратура този път ще доведат разследването до край и той ще поне отговорност. /БГНЕС

Вашият коментар МРЪСЕН ДОЛЕН БОКЛУК!

гостенка
гостенка
13.03.2009 18:34 18:34

Какви думи! Какви писания! Защо днес не застанахте пред камерата на телевизията и да говорите, говорите?! Дори и да сте настроени негативно използвайте приличен език, уважавайте се един друг! Нали си говорим уж да стенем по-добри, европейци, толерантни! Жалко …

HASKOWO
HASKOWO
13.03.2009 18:18 18:18

jalki ste ei,smechni ste,sabrali se i pluyat no neznayat zachto go pravyat.tezi otkasaci nacelo s chalapatov i razni tam pensii iskat nechto koeto ne e za tyah,te prosto sa jadni za vlast i snimki no za tyahno sajalenie i nache dobro nie si imame kmet kato georgi ivanov i sega s radost chte se naslajdavame na 2 seria ot filma…nali se sechtate ce tova e maksimuma na koeto ste sposobni da pluete no tozi pat se ulyahte i se nadyavam kmeta da ima vazmojnost da vi go varne podobavachto ,a toi polojitelno ya ima…sabraha po 500 glasa predi godina na izborite smechnicite tragnali s g.ivanov da se zanimavat

Анонимен
Анонимен
14.03.2009 0:25 0:25

каквото и да е направил за града,то не е от добра воля,а за сметка на неговите фирми.в хасково не може да се диша от сгради вече.направи алеята на кенана/по случайност преди изботите/,паркинги-пак за лична облага……и какво.а какво направи за спорта например…..трагедия.там няма интереси….затова НИЩО.айде да се махааааа

Николай Георгиев
Николай Георгиев
14.03.2009 0:28 0:28

Tози Дормуш да се оплаче на авера си Доган,който гордо каза,че купуването на гласове е“нормална Европейска практика“.По тези ширини има два вида политици:Едните крадат,но работят,другите само крадат.Трети няма….Когато поръчкови смешници като Яне и онзи Костовист, сменили по две партии ми говорят за морал сменям канала…И една идея зя Бареков:Би ли проверил „морала“и бизнеса на Герберите Антон Иванов и Иван Петров,може и на Иван Стаматов и Иван Драганов.Нали искат да ни управляват.Ако тези се докопат до властта,жална ни майка.Тогава тези пенсии,ще правят митинг да си върнат Георги Иванов.Колкото до Доган,по еваш.В следващото правителство може и да няма да ДПС.

Анонимен
Анонимен
16.03.2009 16:02 16:02

Колкото и да плюете кмета, той е номер едно.Хората които пречат за развитието на Хасково са: Шалапатов,шайката на ДПС,Антон Иванов, депутатът-шаран Стаматов и подгласници. А вие малки драскачи дето имате още мляко около устата и майките ви бършат задниците, по-добре ходете на училище и не се занимаваите с неща които не са ваша работал.

bozduganow
bozduganow
16.03.2009 15:18 15:18

atastroy da ne stroi s ob6tinwski pari? samo pokazwa6 kolko si bolen prostak takaw.
kakwo loa6o ima? zna4i Mar4ela moje da stroi?, monolit moje da stroi? akwa moje da stroi? a atastroy ne moje, za6toto bi lna zam.oblastniq ataman.
wremenata sa drugi tap nacionalist takaw. amerika si izbra 4ernokoj prezident, ti moje i da ne iska6 no swetat se promenq.
wpro4em ti si we4e w istoriqta , nali se kazwa6 neron (tapanarina)

НЕОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН
НЕОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН
15.03.2009 13:05 13:05

КМЕТА КРАДЕЦ ТРЯБВА ДАБЪДЕ ОСЪДЕН,ВКАРАН В ЗАТВОРА И ДА МУ БЪДЕ ОТНЕТО ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА!

obiknoven grajdanin
obiknoven grajdanin
15.03.2009 9:20 9:20

Koi bqha protiv kmeta? Tezi koito imat firmi i t. n. Vidqhte li nqkoi ot obiknovenite grajdani da e protiv kmeta? Ne nali? A za6to milite 4e e taka? Az 6te vi otgovorq, 4e za6toto te iskat tozi post i te iskat da kradat. Ama nqma da stane. Za6toto nqma da glasuvame za tqh. Te nali se kandidatiraha i kakvo stana? Ni6to. Molq se samo dano Georgi Ivanov da se kandidatira otnovo za kmet, za6toto ako stane tqkoi ot drugite 6te ni izqdat s parcalite. Zdravo sa si nato4ili zabite.

Анонимен
Анонимен
14.03.2009 19:02 19:02

6te ti dam az na te*e edin mirizliv domuz

димов
димов
14.03.2009 15:26 15:26

КМЕТА Е НАГЪЛ КРАДЕЦ И БОКЛУК!ОПОМНЕТЕ СЕ ХАСКОВЛИИ!

blago
blago
14.03.2009 10:32 10:32

[quote=нерон]Браво на кмета.
Тртябва някой да ги натика в миша дупка читаците.Мамка им мръсна миризлива турска.Сапунчета DOMUZ.
Браво на кмета че ги реже така.Тоя Дормуш е утрепка, както всички "шивачи".Кушлев идва да се стягат, че иде без вазелин.Се*ахтинчо, Дурмушчо, Боздуган-Атаман.
Вижте какво става тая последната утрепка Атаман е зам. областен а фирма Атастрой строй из целия град.Как става така бе господа.Ами това нормално ли е.Как така се забогатява.Ами с касата на ДПС-то.Трябва всички да се обединим и да ги изхвърлим зад борда и да ходят на село да сеят тютюн и да мълчат.Ами Арда тур.Вижте статистиката с ПТП с тяхни автобуси.И накрая други му били виновни на Се*ахтин Читак.Знаете ли как безумно карат автобусите му.Лично съмил свидетел на поне 7-8 случая как са се разминавали на косъм от челен сблъсък.Ето тва е ДПС.А сега наддигат глас срещу кмета защото ги отряза.Браво на него.Ако всички сме като него ще бъде страхотно.СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ:) Да се обединим срещу ДПС.[/quote]

нерон
нерон
14.03.2009 9:43 9:43

Браво на кмета.
Тртябва някой да ги натика в миша дупка читаците.Мамка им мръсна миризлива турска.Сапунчета DOMUZ.
Браво на кмета че ги реже така.Тоя Дормуш е утрепка, както всички „шивачи“.Кушлев идва да се стягат, че иде без вазелин.Се*ахтинчо, Дурмушчо, Боздуган-Атаман.
Вижте какво става тая последната утрепка Атаман е зам. областен а фирма Атастрой строй из целия град.Как става така бе господа.Ами това нормално ли е.Как така се забогатява.Ами с касата на ДПС-то.Трябва всички да се обединим и да ги изхвърлим зад борда и да ходят на село да сеят тютюн и да мълчат.Ами Арда тур.Вижте статистиката с ПТП с тяхни автобуси.И накрая други му били виновни на Се*ахтин Читак.Знаете ли как безумно карат автобусите му.Лично съмил свидетел на поне 7-8 случая как са се разминавали на косъм от челен сблъсък.Ето тва е ДПС.А сега наддигат глас срещу кмета защото ги отряза.Браво на него.Ако всички сме като него ще бъде страхотно.СЪБУДЕТЕ СЕ БЪЛГАРИ:) Да се обединим срещу ДПС.

В.В.
В.В.
14.03.2009 3:05 3:05

Абе айде стига с това „правене“! Крадял,ама „правел“! Откога това,че „правиш“ нещо с хорските пари е оправдание за това,че КРАДЕШ?!? Ами нали „прави“, за да може да ги усвои паричките, тия кредити от името на общината на кого са на задника?! Не завиждам на следващия след него какво наследство го очаква… и какви са тия малоумници, които могат да направят коментар от рода на „какво значение има на кой са фирмите,които печелят търговете, важното било,че се правело..“ няма такава простотия! ами ПРАВЕТЕ ми и вие СВИРКИ на мен,важното е,че „ПРАВИТЕ“!!! Трябвало да му бъдем представяте ли си-благодарни!!!???!!!

Николай Георгиев
Николай Георгиев
14.03.2009 0:31 0:31

Ако тези се докопат до властта,жална ни майка.Тогава тези пенсии,ще правят митинг да си върнат Георги Иванов.Колкото до Доган,по еваш.В следващото правителство може и да няма да ДПС.[/quote]

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 18:14 18:14

Зам. кмета Керанов каза че са си говорили преди да замине спешно за търговско изложение във Щутгарт.
Ето го панаира във Щутгарт със програмата му:
http://www.messe-stuttgart.de/cms/start.0.html?&L=1
Ето го и изложението сега в момента което тече друго няма. той е за класически ретро автомобили RETRO CLASSICS от 12.03. – 15.03.2009 :
http://cms.messe-stuttgart.de/cms/index.php?id=42128&L=1
Община хасково ще купува спешно ретро автомобили ли?
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

гост
гост
13.03.2009 17:41 17:41

Горките герберчета защо ли си мислят че с плюене ще спечелят на изборите?!И на най-големия тъпак му е ясно че всичко е от яд.Че тия над 60% от гласовете сега ще отидат всякъде другаде но не и при тях.Жалко че съм си мислел да гласувам за тях.От цялата работа ще спечели пак ДПС.Пада ни се!

ТЦ ТЦ ТЦ
ТЦ ТЦ ТЦ
13.03.2009 15:48 15:48

[quote=Гост]:roll: "Pazi boje slyapo da progleda"-neblagodarnici ste ,haskovlii,blagodarenie na kmeta si nqkoi 4u imeto na ciganskiq vi grad..blagodarenie na nego i investirat tam..,na koeto pak trqbva da blagodarite 4e sled vsi4ko razru6eno v Haskovo e ot4etena nai malko bezrabotica..OSIGURIL VI E RABOTA , NEBLAGODARNICI,I TO VAV VREME KOGATO E KAT :!:[/quote]

Смешник, гледай си работата:
1-во не си от Хасково за да даваш мнение.
2-ро не си запознат с проблема.
3-то ако не беше кмета Жоро Иванов Хасково щеше да е 100 пъти по-добре и сега нямаше да се налага да връщаме главницата от милионите ,който Иванов изтегли като кредит(понеже докато той е кмет общината ще погасява само лихвите, а после да си му мисли следващия кмет).
4-то ако нямаш какво да напишеш тук по-добре не си търкай копчетата на клавиатурата.
и 5-то ако все пак решиш да пишеш… ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Айде със здраве на всички.

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 12:17 12:17

ПОЗОР за Хасково сте вие вечно хленчещи и недоволни неудачници които както се казва“хем ги боли,хем ги сърби“ 🙄 🙄 🙄

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 12:15 12:15

Няма ли накрая да спрете да сте вечно недоволни,и да оцените труда на хората? 🙄 Отърсете се от тоя Бг манталитет бе Бай Ганьовци 🙄 Фирмата на синът му ,фирмата на съпругата му 🙄 важно ли е чия фирма прави нещата 🙄 не е ли по-важно да бъдат направени 🙄 Смешковци вижте как живеят столичани сред боклуците и те плащат данъци,вижте в кво състояние са другите градове РЕВЛЬОВЦИ 🙄 и те дават пари ,но разликата е ,че нямат нищо насреща Позор за Хасково не е кметът и обкръжението му ПОЗОР

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 12:10 12:10

Смешни сте!Защитниците на Иванов изобщо не бяха служители от общината 🙄 Кмета бил избягал ми така той си няма друга работа освен да чака Бареков че тръгнал да бяга.Крал бил 🙄 я предложете някой който няма да краде.Рушвет взимал 🙄 ами вие мазни мутри му го бутате в ръцете рушвета.Кой е против Иванов-тея който не можаха да му седнат на мястото 🙄 Добре че беше ТОЗИ кмет да се почувствате и вие хора и да видите що е то модерна сграда и градинка,и що е то да ти свети уличното осветление нощем.Няма ли накрая да спрете да сте вечно недоволни,и да оцените труда на хората? 🙄 Отърсете се от тоя Бг манталитет бе Бай Ганьовци 🙄 Фирмата на синът му ,фирмата на съпругата му 🙄 важно ли е чия фирма прави нещата 🙄 не е ли по-важно да бъдат направени 🙄 Смешковци вижте как живе

Румен
Румен
13.03.2009 12:02 12:02

Най-добрият кмет в България!Трябва да сме горди и благодарни,че тоз човек се е родил тук и че възкреси и построи наново града ни и сега сме горди с него!Нека Бог Ви дава здраве г-н Иванов за да продължавате да градите и правите града ни прекрастно място за живеене!Дерзайте и на пук на завистниците и неприятелите народа ви обича!

kmet
kmet
13.03.2009 12:00 12:00

Upravliavashtite sa tolkova nagli, zashtoto si plashtat. Plashtat ot nashite pari – i za izbori, i za agitki, i rushveti na koito triabva… Pak grada bil chist, imalo parkove i gradinki…mi kato vzemesh 20 miliona zaem (koito grajdanite shte plashtame) i go razdadesh na priblijeni firmi kolko mu e da spretnesh niakolko trotoara i alei. Nie obiknovenite grajdani za korupcia ne mojem da govorim…niamame doseg s obshtinata, ne iskame razreshitelni za stroej, ne skluchvame dogovori za obshtestveni porachki – no ne sme slepi nito pak tapi.

gost
gost
13.03.2009 11:54 11:54

edno ne6to e predelno qsno haskovo e cel nomer edno za nqkoi hora i ako grada popadne v tehnite race to kradeneto na georgi ivanov 6te e ni6to v sravnenie s tqhnoto da ne kaje 4e te 6te se poserat ot karadene i to nagotovo tyi kato haskovo ve4e e edin prekrasen i zavyr6en grad

тодор
тодор
13.03.2009 11:30 11:30

срам и позор за хасково този кмет го вкарайте в затворааааааааааааааааа този идиот дето краде нас гражданите на града

mks
mks
13.03.2009 11:00 11:00

protiv kmeta bqha 10 piqni dqdki,10 tur4ina,3 babi 4 ciganina.ako zaradi tezi hora 6te ni li6at ot pravoto haskovo da se razviva pazi boje.az sam na 25 i ako ivanov byde svalen ot vlast i doide dps ne samo az no i mnogo drugi 6te se izneseme ot haskovo.ako az sam na mestoto na ivanov da me tormozqt taka nz 6te otka4a tozi 4ovek go pobyrkaha bhti tolkova pliuene nqma nikade be.malko vi e da vi kradat kojata da vi vzemat e malko

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 10:54 10:54

ИЗБЯГА
БЕГЛЕЦ
СРАМ ГО БЕШЕ ДА ИЗЛЕЗНЕ ПРЕД БАРЕКОВ
ЗНАЕШЕ ОТ МЕСЕЦИ ЧЕ БТВ ПРОВЕЖДА РАЗГОВОРИ И ТЪРСЯТ СРЕЩА С НЕГО А ТОЙ УМИШЛЕНО БЯГАШЕ
КМЕТЪТ БЕГЛЕЦ

niama
niama
13.03.2009 10:21 10:21

zashtitnicite na kmeta na ploshtada biaha sluzhiteli na obshtinata, cigani ot ekoprogres i mutri koito plasheha s poboi protestirashtite sreshtu kmeta. Ako Georgi Ivanov ne vleze v zatvora – nikoi vav Balgaria niama da vleze.

v
v
13.03.2009 12:43 12:43

Кмета е номер 1.Идете да се разходите и вижте в кво състояние са другите градове.Всичките тези хора който го плюят искат да му седнат на мястото.И това ще стане рано или късно и тогава ще ги видим ТЕ какво ще направят за Хасково.

ГРАМАТИКОВА
ГРАМАТИКОВА
13.03.2009 13:00 13:00

ЦЯЛАТА ОБШИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ Е ЗАДЪЛЖЕНА ОТ ТАТЯНА ДИМИТРОВА ДА ПИШЕ И СЪЧИНЯВА ХВАЛЕБСТВЕНИ ЕМЕИЛИ В ЗАШИТА НА БАШИЦАТА ЖОРО БЕГЛЕЦА – ЖОРО КМЕТЕЦА – ШЯЛА ЛИЧНО ДА ПРАВИ ПРОВЕРКИ -ДЕРЗАЙТЕ ОБШИНАРИ

ТЦ ТЦ ТЦ
ТЦ ТЦ ТЦ
13.03.2009 15:44 15:44

[quote=Гост]:roll: "Pazi boje slyapo da progleda"-neblagodarnici ste ,haskovlii,blagodarenie na kmeta si nqkoi 4u imeto na ciganskiq vi grad..blagodarenie na nego i investirat tam..,na koeto pak trqbva da blagodarite 4e sled vsi4ko razru6eno v Haskovo e ot4etena nai malko bezrabotica..OSIGURIL VI E RABOTA , NEBLAGODARNICI,I TO VAV VREME KOGATO E KAT :!:[/quote]

Смешник, гледай си работата:
1-во не си от Хасково за да даваш мнение.
2-ро не си запознат с проблема.
3-то ако не беше кмета Жоро Иванов Хасково щеше да е 100 пъти по-добре и сега нямаше да се налага да връщаме главницата от милионите ,който Иванов изтегли като кредит(понеже докато той е кмет общината ще погасява само лихвите, а после да си му мисли следващия кмет).
4-то ако нямаш какво да напишеш тук по-добре не си търкай копчетата на клавиатурата.
и 5-то ако все пак решиш да пишеш… ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
Айде със здраве на всички.

grajdanin
grajdanin
13.03.2009 15:39 15:39

Дим има, там където има огън, какво се го зазащитавали този престъпник престъпленията на който са обществена тайна в града. От 10 години пикливеца краде и всички си пасуват, даже и аз по едно време бях на мнението че като прави за гада нека си краде, но това е крайно неправилен подход. Борбата с престъпността трябва да е безусловна, ако открият данни за наличие на престъпления да го пратят в панделата, а такива ще има, при него просто е неминуемо.

тодор живков
тодор живков
13.03.2009 15:13 15:13

Този Емин Дормуш е личен приятел на Ахмед Доган ,преди години когато работеше бара Черно и Бяло в Бившия Пионерски дом –сега шивашки цех Доган е идвал много пъти на гости на Дормуш в заведението .Годежа си Доган с първата му жена която беше на 19г беше именно в това заведение–-от тук нататък си направете извод кой стои зад тези обвинения за рушвет от Дормуш

b
b
13.03.2009 14:59 14:59

Хасково никога е нямал такъв кмет.Тези който бяха преди него какво направиха за града-НИЩО.Човека наистина е направил много за града.Скъпи били данъците еми скъпи са ама и улиците нямат дупки и парковете са зелени и има каде да излезеш с детето си да си играе.

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 14:46 14:46

🙄 „Pazi boje slyapo da progleda“-neblagodarnici ste ,haskovlii,blagodarenie na kmeta si nqkoi 4u imeto na ciganskiq vi grad..blagodarenie na nego i investirat tam..,na koeto pak trqbva da blagodarite 4e sled vsi4ko razru6eno v Haskovo e ot4etena nai malko bezrabotica..OSIGURIL VI E RABOTA , NEBLAGODARNICI,I TO VAV VREME KOGATO E KAT ❗

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 14:31 14:31

Напълно те подкрепям,все сме недоволни,все нещо ни пречи…ами огледайте се бе простаци,преди да стане кмет на Хасково Георги Иванов кой беше чувал за скапания ви цигaнски град…корупция има във всяко кметство и в това също…но защо не зададете въпроса на този Дормуш или както там му е името защо предлага подкуп?.Не е ли еднакво подсъдно и взимането и предлагането на подкуп?И изобщо не мисля,че Иванов е опрял до подкупите на някакви мижитурки… и той и синовете му имат собствени фирми,а неговата е още много преди да стане кмет..и винаги е бил коректен с хората
СЕГА ГО ПЛЮЯТ ТОчНО ТЕЗИ,КОЙТО Е ПОСТАВИЛ НА МЯСТОТО ИМ…а те са много за съжаление [quote=Гост]Няма ли накрая да спрете да сте вечно недоволни,и да оцените труда на хората? 🙄 Отърсете се от тоя Бг манталитет бе Бай Ганьовци 🙄 Фирмата на синът му ,фирмата на съпругата му 🙄 важно ли е чия фирма прави нещата 🙄 не е ли по-важно да бъдат направени 🙄 Смешковци вижте как живеят столичани сред боклуците и те плащат данъци,вижте в кво състояние са другите градове РЕВЛЬОВЦИ 🙄 и те дават пари ,но разликата е ,че нямат нищо насреща Позор за Хасково не е кметът и обкръжението му ПОЗОР[/quote]

Мария Грозева
Мария Грозева
13.03.2009 13:44 13:44

Рано или късно всеки си получава заслуженото.
Георги Иванов просто вече се уля. Той е абсулютно перде и не се спира пред нищо.
Но съвсем скоро и той ще си намери майстора.

ани
ани
13.03.2009 13:34 13:34

Георги Иванов е наистина рядко срещан безсрамник. Преди няколко месеца на басейна в Минерални бани беше толков пиян, караше сервитъорката да се съблече гола, да влезе в басейна с таблата за сервиране и по този начин да му се сервира питието. Момичето (което можеше да му е дъщеря), разбира се отказа. Той започна да крещи по нея и плюе. Колегите и от персонала едвам успяха да я скрият. Такава лудница стана, добре че се появи собственика на хотела и успя да го укроти. Какво повече да коментирам за кмета – ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК

Анонимен
Анонимен
13.03.2009 13:05 13:05

tonko kamenow – kmeta bqga |91.139.173.xxx ГРАМАТИКОВА |91.139.173.xxx

Що се излагаш така за 20 лв. не си струва,нито да пишеш смешки ,нито да лижеш гъзове 🙄

Koko
Koko
13.03.2009 13:02 13:02

Целия град е с платени паркинги и само да спреш някъде и веднага идват едни да ти искат по левче не час. Непрестанно рекетира жителите на Хасково с нови и нови исмислени данъци. Данъка за смет в Хасково е най-висок. А в същото време няма никакви кофи за смет по улиците. Данъците на колите също ги вдигна с 50% преди 2 години,просто ей така. Наистина града е навсякъде асвалтиран,даже и настилката на тротоарите е от асвалт,но това е защото има асвалтова база. Не за друго.

tonko kamenow
tonko kamenow
13.03.2009 10:11 10:11

ПОЗОР ЗА ХАСКОВО И НА КМЕТА ГЕОРГИ ИВАНОВ ,ОБГРАДИЛСЕ С МАЗНИЯ ТЪП ДЕЛЯН ДЕЛЧЕВ ,БЕЗСРАМНАТА ТАТЯНА ДИМИТРОВА И КИРЧО КЕРАНОВ -ПИЯНКАТА НА ОБШИНАТА НАПРАВИЛИ БИЛИ МНОГО ,С КОИ ПАРИ СИГУРНО С ТЯХНИТЕ ПАРИ

Back to top button