Любопитно

„Златна Тракия“ се представи на фестивала „Радостта на Европа“ в Белград

Група от хасковския фолклорен ансамбъл „Златна Тракия“ участва в международния фестивал „Радостта на Европа“ в Белград, който се организира за 54 път.

Пред многобройна публика младите танцьори представиха пъстра палитра от родни ритми. Генералният консул на България в Ниш Димитър Цанев и екипът му приеха в Генералното консулство децата от ансамбъла с ръководител Златка Тимонова, които не за първи път се изявяват на престижната фестивална сцена в сръбската столица.

Основател и главен спонсор на Международната среща на децата на Европа е Градската администрация в Белград, а изпълнителен продуцент е Детският културен център в Белград. Целта е форумът да обединява децата от цяла Европа чрез песни и танци.

ФестивалДнес „Радостта на Европа“ е най-големият и най-старият фестивал на детското творчество, фестът притежава знака за качество, присъден от Европейската комисия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button