Регион

Откриха 1 400 кг. миди, ментета и цигари в коли на границата

Свиленградски полицаи са иззели вчера безакцизни цигари и стоки на защитени марки, съобщават от областната дирекция на МВР.

Около 11 часа на ГКПП „Капитан Андреево“ на платно „вход за леки автомобили“ е проверен влекач, шофиран от 54-годишен турски водач. В кабината са намерени недекларирани 2 600 цигари без бандерол.

Към 17:30 часа на същото платно е извършена проверка на автобус, управляван от 73-годишен турски водач. В багажника са открити 462 парфюма с лого и надпис на заразени търговски марки без разрешение на правопритежателя и 6 000 безакцизни цигари.

В 22 часа полицаи и митничари са проверили два леки автомобила – Сеат, шофиран от 19-годишен харманлиец и Крайслер, управляван от 21-годишен мъж от село Остър камък. В двете коли са намерени общо 1 400 кг. миди и 1 500 кг. прах за пране. Мидите са иззети от служители на БАБХ с протоколи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button