Регион

НАП с втори търг за бившия културен дом в Димитровград, намалиха цената с 30 000 лв.

НАП организира втори търг за бившия културен дом в Димитровград, като намали с 30 000 лв. цената му, съобщават от хасковския офис на приходната агенция.

Той се предлага за продажба заради задължения на последния собственик на имота. В момента масивната, двуетажна сграда, може да бъде придобита за 53 000 лв., а ако се закупи заедно с поземления имот към нея от 2212 квадратни метра, общата цена става 58 017 лв. Огледите на имота са от днес до 10 януари.

Сградата е ползвана преди години за киносалон и изкуство. След покупко-продажба е била придобита от частно лице, което я е преустроило за производствени и административни дейности. Тя има нужда от ремонт. Намира се в димитровградския квартал „Вулкан“. Последното й предназначение е било за шивашки цех.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button