Любопитно

49 снимки участват във фотоконкурса „Хасково – светла коледна приказка“

49 снимки от 17 автори участват във втория фотоконкурс „Хасково – светла коледна приказка“, съобщават от общината.

Фотографиите, събрали най-много харесвания в профилите на Община Хасково в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм ще получат специални награди. Гласуването ще продължи до 24:00 часа на 14 януари 2024 г.

Жури с председател Славян Костов ще оцени всички фотографии, а Община Хасково ще връчи награди в следните категории: Най-красива украса на коледно дърво, Най-красива украса на градина или двор, Най-красива украса на сграда – офис, търговски обект, обществена сграда, панорама на града и др., И домашните любимци празнуват Коледа, Награда за най-много реакции във Фейсбук, Награда за най-много реакции в Инстаграм, Голямата награда на журито, Наградата на Кмета на Община Хасково.

Победителите в конкурса ще бъдат обявени след приключване на гласуването във Фейсбук и Инстаграм на церемония в Община Хасково, на която всички участници ще бъдат поканени.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button