Любопитно

Фашингът на Езиковата гимназия с рокерско шествие затвори хасковски булеварди

Традиционният фашинг на Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ затвори хасковски булеварди в час пик.

Пъстрото множество започна да се събира от 17 часа пред театър „Иван Димов“, откъдето потегли шумно шествие по пешеходната зона. Колоната водеха мажоретният състав, духовият оркестър и принцът и принцесата на пролетния карнавал Йоан Божиков и Габриела Колева от 11 А клас.

Гимназистите стигнаха до паркинга на „Аида“, където за Йоан и Габриела имаше по един Мерцедес – бял и черен със съответната панделка.

ФашингКолоната тук поведоха десетки мотористи, след които бяха лимузините на принца и принцесата и шумното шествие на гимназистите.

Полицаите затвориха временно булевард „Раковски“ и съответните кръстовище, през които преминаха учениците, за да стигнат до физкултурния салон на гимназията. Тук празникът продължава с много игри и звездата Атанас Колев. Темата на Fasching 2024 е Starlight Utopia.

ФашингКарнавалът на Езиковата гимназия се провежда за пръв път през учебната 1970/1971 г. Това е немски празник, който гони злите духове подобно на нашите кукерски тържества.

Йоан и Габриела са новите принц и принцеса на фашинга на Езиковата гимназия

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хасковлия
Хасковлия
29.02.2024 19:20 19:20

Страшна работа

Още един Хасковлия
Още един Хасковлия
29.02.2024 23:09 23:09

Добре де, като искат да си празнуват или к’вото там са решили, ама да затворят „Раковски“ в час пик си беше пълна простащина!

Анонимен
Анонимен
01.03.2024 3:23 3:23

Няма да е лошо и ако така ходят да гласуват и протестират малките лумпели!

Анонимен
Анонимен
01.03.2024 12:18 12:18

Може ли на бълга ски език

Back to top button