Хасково

Хасковлията, който ограби офис с нож има 8 присъди

48-годишният Неделчо Недялков, който на 5 март ограби офис за парични преводи и разплащания в Хасково досега е осъждан 8 пъти, като 3 пъти за грабеж при условията на опасен рецидив, обявиха на днешното съдебно заседание, на което той беше оставен в ареста.

Haskovo.info припомня, че привечер преди три дни служителката в офиса в комплекс „Веспрем“ сигнализирала, че мъж с качулка на главата и медицинска маска на лицето влязъл, насочил нож към нея и поискал оборота от касата. Изплашената жена му предала наличните 2 210 лева, а той се оттеглил в неизвестна посока. Полицаите го задържаха 3 часа по-късно.

Днес стана ясно, че при грабежа хасковлията е употребил алкохол, а парите е похарчил в игрална зала.

Обвиняемият и неговият адвокат поискаха по-лека мярка. Той заяви пред съда, че съжалява за стореното, не се гордее с постъпката си и моли за снизхождение.

Съдът го остави в ареста заради обоснованото предположение, че е извършител на деянието, в което е обвинен и опасността да се укрие или извърши престъпление предвид обремененото му съдебно минало и криминални регистрации.

Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Маскирани обраха офис в Хасково и жена в Димитровград

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button