Любопитно

ПГДС празнува 56 години от създаването си

56 години от създаването си празнува днес хасковската ПГДС „Цар Иван Асен II“.

Директорът на гимназията Маргарита Топалова отличи победители в конкурса за фотография, рисунка, есе и стихотворение на тема „Моето училище“. Изигра се футболна среща между отборите на ПГДС и ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“.

В събота честванията по повод годишнината от основаването на училището и 794 години от билката при Клокотница продължават с поход до паметника на цар Иван Асен II, допълват от общината.

Гост на асеневци беше кметът Станислав Дечев. Той ги поздрави за празника и каза, че сега предстои да се изпълни най-иновативната идея. „Тя е уникална не само за Хасково, но и за целия регион и това е Центърът за високи постижения, който ще даде възможност за още по-модерно и качествено образование в синхрон с динамиката на дигиталния свят“, каза градоначалникът.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button