Хасково

Отдават под наем за 10 г. парк „Илинден“ в Хасково

Публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем на парк „Илинден“ обявиха от Община Хасково.

Месечният наем е 205 лева без ДДС. Срокът за ползване е 10 години. Наемателят трябва да поддържа озеленената площ.

Имотът е с площ 3 395 кв. м и се намира между булевард „Илинден“ и улиците „Преображение“ и „Гоце Делчев“. Предвидена е възможност за монтаж на временен обект с площ до 51 кв. м.

За поставяне на маси за консумация на открито ще се заплаща допълнително такса, отделно от наемната цена, допълват от кметството. В срок от 1 г. наемателят ще трябва да облагороди района, за което трябва да се внесе гаранция в размер на 2 000 лева.

Стъпката за наддаване е 10% от първоначалната тръжна цена. Депозитът е в размер на 1 230 лева. Търгът е насрочен за 10 април от 14 часа в заседателната зала на общината. Победителят дължи 20% ДДС върху достигнатата наемна цена.

От общината обявиха търгове за отдаване под наем на обекти в комплекс „Веспрем“, помещение от читалищна сграда на улица „Страшимир“ 42 в Хасково, стоматологичен кабинет в здравната служба в село Узунджово и стая от кметството в село Конуш за пощенски клон.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ali Zafer
Ali Zafer
22.03.2024 1:26 1:26

vzimam go

Dimitar Dimitrov
Dimitar Dimitrov
22.03.2024 1:27 1:27

Iskam go

Махаленец
Махаленец
22.03.2024 13:22 13:22

Парка е крайно занимарен от десетилетие и е по-добре общината да изработи план за реновация и да действа, щото, за последните години се смениха 4 собственика и нищо не е обновено, добавяно или боядисано. Изобщо не коментирам колко са опасни наличните съоръженията от люлките, та чак до пейките от автобус и импровизираните гнили кошчета за боклук и криви плочки. Абсолютна щета. Израстнахме в тоя парк и 20г по-късно за нашите деца същото. Кой ще го вземе тоя парк не знам, щото има нужда от 50 бона поне да бъде що годе приведен в нормална експлоатация.

Back to top button