Регион

С 676 000 лв. подменят водопроводи в Свиленград

Обществена поръчка за подмяна на водопроводна мрежа в Свиленград обявиха от общината.

Мрежата е изградена преди повече от 50 години от азбестоциментови водопроводи. Тръбите и връзките между тях са силно амортизирани и са предпоставка за възникване на чести аварийни ситуации. Улиците са асфалтирани.

Целта е подобряване на състоянието на ВиК-мрежата и ограничаване на загубите на вода. Ще се посменят водопроводи по улиците „Св. Климент Охридски“, „Максим Горки“, „Първи май“, „Константин Преславски“, „Ален Мак“, „Кочо Честименски“.

Прогнозната стойност е 676 750 лева без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 13 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Ганю
Бай Ганю
17.04.2024 13:11 13:11

За зла участ на Хасково и Хасковлии нашият град през годините на демокрацията така и не случи на кмет, извъртяха се две партийни назначения на верни на партията кадри,но некадърни,след това всички още го помнят оня от Узунжоу с четирите мандата какво свърши, след него пък оня силния от ГЕРБ назначи най голямото недоразумение Бай Добри,но пък и наследникът му с прякора „обратно на острото“, само си кюта в общината да дойде ден за заплата пък за умиращия си град….квот дойди

Back to top button