Любопитно

„Цветен камертон“ донесе награда в хасковското читалище „Заря“

Яна Янкова от Музикалната школа „Манол Иванов“ към Образцово народно читалище „Заря – 1858“ в Хасково е сред наградените на Националния фестивал за млади изпълнители на популярна музика „Цветен камертон“ в Сливен. Тя получи отличието на Регионалния исторически музей „Д-р Симеон Табаков“ в града.

Деветнадесетото издание на Националния фестивал тази година отбеляза рекорд в историята си – близо сто участници се включиха в певческата надпревара. На сцената излязоха деца и ученици от 29 музикални школи в 17 града. Председател на журито бе Хайгашод Агасян Кулминацията на конкурса бе гала-концертът в зала „Сливен“.

Конкурсът се провежда под патронажа на кмета на Сливен Стефан Радев. Организатори са Община Сливен и Центърът за подкрепа за личностно развитие.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button