Регион

Блъснаха 5-годишно момиченце и двама младежи на мотопед

42-годишен димитровградчанин е ударил 5-годишна пешеходка и напуснал мястото на произшествието, съобщават от полицията.

Вчера в 13:20 часа на ул. „Бригадирска“ в града, водачът с лек автомобил Опел се е движил с несъобразена скорост. С дясното си странично огледало е блъснал внезапно изскочилото на платното момиче, след което е спрял и след известно време е потеглил без да уведоми контролните органи.

Детето е с охлузни рани по главата, без опасност за живота.

Неправоспособен моторист пък пострада в пътен инцидент. Вчера в 20:30 часа на кръстовището между улиците „Московска“ и „Александър Стамболийски” в Свиленград е станало произшествие между лек автомобил Фиат, шофиран от 37-годишен мъж от село Димитровче и мотопед Ямаха с водач 16-годишен любимчанин.

Водачът на колата е завивал наляво и е отнел предимството на мотопеда, на който освен неправоспособния водач се е возил и 14-годишен свиленградчанин.

От удара са пострадали двамата младежи. Водачът е с контузна рана и травма на лявото коляно, а пътникът е с охлузвания на дясна ръка. Прегледани са и са освободени за домашно лечение. Съставени са и 2 акта.

През почивните дни полицаите са хванали и двама шофьори без книжки в Тополовград и Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button