Спорт

Стряскаща победа за волейболистките над „Левски“ в София

Гръмка победа над „Левски“ в София записаха тази вечер волейболистките на димитровградския клуб „Раковски“.

Във втората си контрола от предсезонната подготовка момичетата на старши треньора Иван Радичев с помощник Ваня Соколова шокираха „сините“ в тяхната зала с 3:1.

След като изковаха волейболната си победа над носителя над Купата на България и втори в миналогодишния шампионат, се изигра и допълнителен гейм по настояване на софиянки. Така приятелската среща завърши с крайното 3:2 за „Раковски“.

От клубното ръководство заявиха пред Haskovo.info, че са много доволни от играта на момичетата. С тази победа „Раковски“ прави сериозна заявка за челните места в новия шампионат и определено стресна грандовете.

В петък волейболистките заминават на лагер в гръцкия Орестиада, където ще участват в турнир. Представянето на тима се очаква да е на 23 октомври в спортна зала „Младост“ срещу шампиона „Марица“ (Пловдив), а в първия кръг на 29 октомври димитровградчанки гостуват на Казанлък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Владимир Вълков
Владимир Вълков
12.10.2016 21:35 21:35

Браво и напред !

Back to top button