Хасково

Южните квартали на Хасково отново без вода заради спукан водопровод

Южните квартали на Хасково тази сутрин отново останаха без вода заради авария. Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че чешмите им пак са пресъхнали.

Малко по-късно от ВиК съобщиха, че се е спукал водопровод ф300 на бул. „Съединение“, което ги е принудило да спрат двете помпи, захранващи Южната кула в Хасково.

Аварията вече е локализирана и по нея се работи Водоподаването по захранващия водопровод вече е възстановено и до един час в домакинствата в южните квартали на града ще бъде възстановено водоподаването, съобщава управителят на водното дружество инж. Тодор Марков.

Haskovo.info припомня, че заради зачестилите аварии вчера в областна администрация се проведе среща между ВиК и Енергото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
26.01.2017 11:16 11:16

Такова безобразие каквото е в Хасково никъде няма. Хората трябва да излязат на бунт срещу некадърниците в Хасково,като се почне от кмета, ВиК, енерго и т.н. простотии

Back to top button