Хасково

ДПС регистрира листа с водач Йордан Цонев в РИК-Хасково

ДПС подаде заявление за регистрация на листата си от кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия – Хасково за парламентарните избори на 26 март.

Водач на листата от 15 кандидати е един от лидерите на партията и досегашен депутат Йордан Цонев от Бургас. След подаването на документите в РИК Цонев заяви, че решението да оглави листата в Хасково е на партията, на което той се подчинява.

ДПС

„Аз съм войник на партията. Това е вътрешно партийно решение и баланс. ДПС искаше тези избори и влиза в тях в кондиция. В Хасково традиционно печелим два мандата, сега ще се борим за три“, допълни Цонев.

ДПС

На второ място в листата е досегашният депутат на ДПС Мехмед Атаман, трети е Маджид Мандаджъ от Стамболово, четвърти е Мехмед Шакир от Минерални бани, а пети е областният лидер на младежката организация на ДПС Мюмюн Мюмюн.

ДПС

В листата за изборите следват: Сание Кязим, Росен Атанасов, Йозджан Мехмед, Екрем Юзеир, Тасим Йълдъз, Ибрям Мустафа, Гюнер Зейнал, Неджатин Шакир, Мюмюн Али, Ферди Раим.

Днес се очаква да се регистрират повечето участници в изборите. Крайният срок е утре до 17 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петко
Петко
20.02.2017 15:39 15:39

Друг път ще вземете три мандата защото повечето квартали са от ДОСТ…..

Моряка от хасковската ряка
Моряка от хасковската ряка
20.02.2017 18:02 18:02

Айде парашутист и тука, и ДПС ли литна в облаците…май май едни останаха само с тукашни хора .ГЕРБ и пак тях ще си изберем

БаТ СаЛи
БаТ СаЛи
20.02.2017 18:15 18:15

Монии ти къде си бе яврум ,пак ли те изтепосаха.Още ли им вярвяш-нито кмет стана дори и общински съветник не стана.Сега ДОСТ ще ве оправи особено с тия кадри хеле Атаман,Мандажъ а пък турците като си лидер Местан няма да си дадът гласа за Цонев

гост
гост
20.02.2017 19:41 19:41

Кажи последно кога си бил в Хасково да помогнеш с нещо на хасковлии, не казвай колко мандата ще вземете. Освен да вземате друго не можете.

ДИМА
ДИМА
23.02.2017 21:03 21:03

А БРЕ , АСКОВЛИИ ОТЬ СЬ ИДЕТЕ БРЯ , ПАК ЩЕ ВИ Е ВЪТРЕ , И ДОСТ , И ДПС И БСП , И ГЕРБ , И РАЗНИ ДРУГИ СЕЛСКИ ЛАКМАЗИ , ИЗМИСЛЕНИ ПАТРИОТИ И ТЕМ ПОДОБНИ …………………..ЩЕ СЪБЛИЧАТ КОЖАТА НА БЕДНИТЕ ХОРИЦА , НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД , ТЕ ВЕЧЕ СЕ ОБЪРКАХА КОЙ КАКВО Е ИЗЛЪГАЛ , И ПОЧНАХА ДА ПОВТАРЯТ ЧУЖДИТЕ ЛЪЖИ ………………………ЧЕ ТО КОМАЙ САМ ЕДНА ДУША ИМ ОСТАНА ХОРИЦАТА , АМА АКО МОГА И НЕ А ЩЕ Я ВЗЕМАТ , ВСИЧКИТЕ СА МАСКАРИ , СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА ……………………А ТЕ ИСКАТ ВЕЧНИ ДА СА ПРОФЕСИЯ ДЕПУТАТ , ПО НАСЛЕДСТВО ……………….ТОВА НЕ Е ПРОМЯНА ТОВА Е ИЗМАМА , ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ГОРКО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ………………..БОГ ДА ПАЗИ НАС И БЪЛГАРИЯ

павел
павел
26.02.2017 3:47 3:47

А бе Мента, кога ще се разкараш от политиката , куерво такава???

Back to top button