Общината провери протеклия блок на “Дунав”, саниращата фирма ще ремонтира жилищата

Хасково
Наводнение по време на саниране

Община Хасково е извършила проверка на блок 8 на ул. “Дунав”, за който Haskovo.info писа, че протече при вчерашния дъжд. Блокът се санирана по националната програма.

Покривът е бил разкрит за ремонт и дъждът заваля преди да бъдат замазани фугите. Апартаменти протекоха от таваните, като вода се стичаше и от електрическата инсталация.

От кметството съобщиха за Haskovo.info, че фирмата, която санира блока трябва да възстанови щетите по апартаментите.

Подобен бил и случаят с блок 32 в “Орфей”, който също протекъл и саниращата фирма ще трябва да извърши ремонт на жилищата там.

Още новини

loading...

4 коментара

  • Къде са контролните органи които следят за качеството и стандарта на изпълнение. Приемат блока след като строителя каже,че е готов и после живущите да си блъскат главите с проблемите от строителството. Те не знаят къде да дупчат в панела за да няма проблеми,а да не кажа ,че може да се положи изолацията и без пробиване но е по-скъпо.Контрол,контрол и пак контрол дали всичко е по стандартите за строителство!

  • Строи се още. Не е завършен ремонта. Сега изкяриха с по един вътрешен ремонт

  • Да напишат и за бл.34 в Орфей! Там също стана сериозно наводнение, но медиите нещо замълчаха, а общината знаят, но нищо не пишат в сайта си.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.