Хасково

Хирург, учител и 10 инженери сред свободните места в Хасковско

Сред новите свободни работни места в Хасковска област са за хирург, учител и инженери, сочи справката от Агенцията по заетостта.

10 инженери-конструктори се търсят за новия завод между Димитровград и Хасково, който ще произвежда кабели за Мерцедес. Работата е на смени, като е осигурен и транспорт. Изисква се владеене на английски език.

В Димитровград има и обявено свободно място за лекар, хирург на безсрочен договор с професионален опит до 1 г. В града се търси и детегледачка за обгрижване на деца с увреждания на 480 лв. В Стамоболово пък има място за домашен санитар. В Хасково се търси трудотерапевт за Дневен център „Марина“ на 680 лв.

В областния град има обявени и 48 места за работници по озеленяването за поддръжка на паркове, както и за 20 машинни оператори за изпридане на синтетични влакна.

Свбодно място за учител в начален етап пък вече е обявено в Харманли. Договорът е срочен, заплатата е 688 лв., а мястото е свободно от 1 септември. Изисква се професионален опит повече от 5 г. и компютърна грамотност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

17 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
безработен
безработен
30.04.2017 11:02 11:02

Да, както винаги заглавието подвежда – обявени са работни места, ама не за град Хасково, а за другаде – напр. Димитровград, Харманли и т.н. В тоя шуробаджанашки град само нагласени работни места за определени хора. Има ли работно място – то вече е заплюто за нечий приближен човек. Каква диплома и специалност имаш, какво можеш, колко си съвестен и че ти се работи – няма значение. Всичко е само връзки, познаства и наши хора. Затова и навсякъде останаха по един-двама ничии хора, които изнемогват от работа, защото нагласените „служители“ и „служителки“ освен да си чоплят носа и жсм-те друго не могат да правят. Страшна работа – няма вече кой да работи. Всички като началници се изживяват. А че са гола вода – никой не се замисля…

Анонимен
Анонимен
30.04.2017 11:42 11:42

Точно такава е ситуацията в училището на оная любимешка селянка. Събрала е отбор от некадъри чалгаджийки, особено оная изрусената фръцла – тая никакво понятие си няма вече почти трета година от това дето работи. Всичко бързо й изфирясва от главата, все нищо не може да свърши, с мисленето е скарана и освен на телефона постоянно да стои и кафета да пие с друго не е запозната. Пък как кряка и на висок тон се обяснява – страшна работа. Самата директорка бостанджийка и върши част от работа, щото е гламава!

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
30.04.2017 15:02 15:02

Анонимич кои са тия ФРЪЦЛИ обясни на незнаещите да се изкефят и те

адвокат
адвокат
30.04.2017 17:11 17:11

Стига сте показвали този неграмотен лихвар Георги Славчев.Едвам ,с връзки завърши средно образование , купи фалшива диплома за икономист без 1 ден да е бил студент , цял живот се занимава с измами и лихварство , а вие сте го изтипосвали да насочва безработните.Интересното е кой го е назначил на тази длъжност в бюрото по труда .Не проверяват ли служителите си преди постъпване на работа, не знаят ли че има хиляди дела срещу него за измами или с подкупи и рушевети всичко е възможно.

долу фалшивите
долу фалшивите
30.04.2017 21:57 21:57

Хасково трябва да е града на много фалшивите изпълнения – фалшиви конкурси за директорски постове, фалшиви тестове, фалшиви интервюта и препитвания, ОБАЧЕ ИСТИНСКИ НАЗНАЧЕНИЯ. Фалшиви умения, фалшиви самочувствия, фалшиво вършене на работа, ОБАЧЕ ИСТИНСКИ МАНГИЗИ. Фалшиви отношения, фалшива загриженост за колектива, фалшива култура, ОБАЧЕ ИСТИНСКА ШУРОБАДЖАНАЩИНА. Фалшиви принципи, фалшиви обещания, фалшиви демонстрации, ОБАЧЕ ИСТИНСКИ КРЯСЪЦИ И ЗАПЛАХИ! Това е истинската неподправена действителност.

Бъдете щастливи
Бъдете щастливи
30.04.2017 23:05 23:05

До анонимния нещастник
Променете нагласата си към това, което пишете и изпитвате. Вместо да се обвинявате, че завиждате и се самосъжалявате, използвайте завистта като стимул и вие да постигнете успехи. Щом човекът до вас е успял, значи и вие можете. Вместо да се измъчвате, можете да научите нещо от него.

гражданин
гражданин
01.05.2017 8:25 8:25

Завист, стимул, успех…..Три несъвместими неща. Навярно не осъзнавате, това което пишете.
Щом се защитавате, изпитвате вина за стореното. Простотията личи от написаното…
Кой е успял, щом още е в Хасково!

Свободно място
Свободно място
01.05.2017 13:58 13:58

Свободно място за млад специалист има и в ученическото общежитие до автогарата. Там от години Наска взема заплата на пом.директор, макар че остаря и е за пенсия. Не я пенсионират, защото Панайотов/началника под прикритие/ се прави на велик гербаджия и излага ГЕРБ отвсякъде, като държи непенсионирани връзкари на постове, за да вземат големи заплати и да си гледат кефа. Така вървят нещата в Хасково. Вземат ли властта в свои ръце подходящите хора, не я напускат, докато могат да ходят. Като пиявици са се впили в постовете – некадърни, алчни и фалшиви. Вещи в занаята като циркаджийката Наска. За тях закони няма.

Анито
Анито
01.05.2017 15:09 15:09

Верно бе.Този педофил Георги с какво лице се показва .Каква е тази наглост , какъв е този морал. На 14 год. прекара на кумовете си дъщерята и още има наглостта да се показва по форумите.Майки пазете децата си от този изрод.Неговото е наследствено заболяване.И баща му ,и брат му са същите катили.

луда за връзване е тая
луда за връзване е тая
01.05.2017 20:44 20:44

Ти ма Милено, като си плати конкурса за директорски пост и се нагласи в директорското кресло ЩАСТЛИВА ЛИ СИ! Ти, която изгони толкова народ и остави хора без работа, за да си назначиш дружките – ПРИНЦИПНА ЛИ СИ? Шурободжанащината ли ти е СТИМУЛА. Ти, която се чудиш каква интрига да завъртиш, какво да не харесаш и за какво да се заядеш, кого да обвиниш за собственото си падение – УСПЕШНА ЛИ СИ. От тебе по ЗАВИСТЛИВА директорка без уши и очи за всичко чуждо, дето не излиза от твоята уста или твоята глава друга няма! От тебе по трепереща винаги да е първа, винаги да е отгоре, винаги да е права няма. Има една категория хора, казват се СОП – та твоите сиптоми наподобяват на такива специфични потребности – дето не може никак да им се обясни на такива хора нещо различно за света от техните възприятия. Народа от край време ги нарича коне с капаци. Ама нали е демокрация, не само ще ги приобщаваме, ами и такива ще ни управляват!

Тя
Тя
02.05.2017 6:23 6:23

Тя и Наска от ОУО се прави на много принципна, ама се е заковала на началническия стол и не мърда от там. Не си признава, че е остаряла отдавна и пенсията я чака вече много години. Вечната Амбър иска да се облагодетелства от властта докато може да ходи. Ама пък ходи ли ходи тая екскурзиантка. Находи се по света и у нас, докато другите работят за нея, а тя само издава заповеди, вади душите на подчинените и прибира парите. Другото не я интересува. И снимки. Ама много снимки, за да се показва колко много работи и как изпъква като първа измислена циркаджийка в Хасково и околията. Няма кой да я спре тая ламя. Лапнала е и Колев, и Панайотов, и цялото РУО. Връзките й са до живот. Пенсионирайте я най-сетне, бе. Изпълнете и за нея закона за пенсиониране на навършилите години за пенсия. Стига с тоя резил. Докога ще се пъчи на гърба на другите тая славолюбива интригантка. Работата й отдавна е само да се хвали и да прибира наградите, заработени от обкръжението. Луда за връзване. Ама май не е само тя, а и тези дето я държат там, вместо да назначат някой млад човек, дето ще работи истински, а няма само да се прави на велик и незаменим. ПЕНСИЯ!!!

Дали ще се намери
Дали ще се намери
02.05.2017 16:11 16:11

Дали ще се намери един свестен в РУО, който да сложи на мястото й Наска от ОУО. А къде е то, цял град го знае. В ПЕНСИЯ, В ПЕНСИЯ, В ПЕНСИЯ. Така ли не разбрахте, че отдавна навърши години, за да се пенсионира. Остана само тя в образованието на Хасково, дето работи на стари години, ама не защото е незаменима по кадърност, а защото знае как да държи Колев за…………носа. Ама май не само него. Стига с тия идиотии бе. О_ _ _ _ те се до ушите. Миризмите се носят не само в общежитието, ами и из целия град, че и в околията. Мерак да се почуете и в цяла България. То бива наглост бива, ама чак пък толкова. Давайте й министерската пенсия и освободете хората от нея.

и друга такава има
и друга такава има
02.05.2017 22:58 22:58

Освободете су-то от таксиджийката бре хора. Не се налапахте на рушвети и подаръци всички от РУО и общината и всички инспектиращи. Нали си подиректорства жената, сега да вземе да си ходи, защото се самозабрави и опи от собствената си суета и власт! Да си ходя тая побесняла кучка, че пяна от устата и капе и злобният и поглед трови и реже!

Брей
Брей
04.05.2017 15:38 15:38

Брей че запечена работа с тая Наска. От години се пише за нея, за амбициите й без покритие и за живуркането й в началническия стол на ОУО. Отдавна трябваше да е пенсионерка, ама не я пенсионират. Министър да беше, щяха да я пенсионират. Какмво е това чудо бе. Докога ще взема големите пари за нищо. Само екскурзии, снимки и фалшиви изяви, за да се хвали сама и да се изживява като единствена и незаменима. Ама Колев и Панайотов са за всичко виновни. Дават й да си разиграва коня из града, че и по Европа. Такова самоизтъкване нахално и безочливо няма никъде по света. РУО бездейства, а ГЕРБ се правят на ни лук яли, ни лук мирисали. То затова вони навсякъде, и в общежитието, и в града. Такъв резил в образованието не е имало. Пенсионерка да командва като фелдфебел и да се обогатява на гърба на подчинените си. ПЕНСИОНИРАЙТЕ ГО ТОВА ЧУДО НЕЧУВАНО И НЕВИЖДАНО. СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ НАСКА. НЕНАЯДЕ СЕ, НЕНАХОДИ СЕ, НЕНАСНИМА СЕ. НАГЛА ИНТЕРЕСЧИЙКА. ПЕНСИЯ, ПЕНСИЯ, ПЕНСИЯ!!!!!! МАХАЙТЕ Я НАЙ-СЕТНЕ БЕ.

Няма пенсия
Няма пенсия
05.05.2017 9:10 9:10

Няма пенсия за одъртялата отдавна началничка в ОУО Наска. Држанката на Колев здраво го държи. И не само него. ГЕРБ здраво се излагат и с Панайотов, и с Колев, и с пенсионерка Наска. Всички се правят на глухи и слепи, ама парите си текат и изтичат там, дето не трябва. И РУО са едни интересчии, несменяеми от векове. Блато.

ьйде
ьйде
06.05.2017 8:09 8:09

Айде, и Милена М да „пенсионирате“ – демек да изгоните. Не може да се трая вече. Да ходи да си извозва такситата, клиентите мъжа си ако ще. Града не е като село – аман от прости любимешки номера. Не стига това че е проклето, ами и грозно бе. Взимайте си го РУО там да си го отглеждате! Хем по близо ще си получавате рушветите.

Анонимен
Анонимен
06.05.2017 8:12 8:12

ДАно им стане началничка в РУО – тогава ще видят те за какво става въпрос. Силно да съжаляват, като почне всеки ден от сутрин до вечер да им се пули за щяло и нещяло, само да навиква и все с лошото и опакото да подхваща. Халал да им е!

Back to top button